Muusikoiden.net
29.02.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Tamperelainen bändi hakee basistia ja ehkä muutakin!
Lisätty: 31.01.2020
Voimassa: 31.03.2020
Ilmoittaja: Petri Sakari (#189358)Lähetä pikaviesti »
Bändi on perustettu 2016 syksyllä. Bändiin on nyt vakiintunut 3 muusikkoa; rumpali, kitaristi sekä laulaja/kitaristi.

Pikainen tarve olisi basistille. Muidenkin soitinten osaajille voisi olla bändissä tilaa, kosketinsoitin-taitoinen, mukava muusikko, kiinnostaisi kovasti. Olisi loistavaa, jos sinusta voisi olla viemään bändin omia biisejä ja yhteis-soittotaitoja uusiin ulottuvuuksiin. Luovuus ja idearikkaus saavat meidän porukassa kukkia rauhassa. Voisit tuoda uusia näkemyksiä meidän tekemiseen. Tai sitten tulet rauhassa hakemaan paikkaasi ja oman tekemisen tyyliä.

Treenaamme tällä hetkellä koko bändinä kerran viikossa, tiistai-iltaisin klo 18:30-20:30. Suunnitelmissa on saada ikioma treenikämppä vain meidän käyttöömme ja lisätä treenaamista. Olemme soittaneet jo yhdessä muutaman keikan ja haluamme esiintyä jatkossakin, mutta emme tavoittele tästä elinkeinoa itsellemme. Soittelemme tosissamme, mutta emme liian vakavissamme.

Teemme itse biisimme. Saatamme innostua coveroimaan joskus harjoituksen vuoksi. Musatyyliämme voisi luonnehtia olevan metallisoituvaa suomirokkia.

Jonkinlaista mielikuvaa musastamme saa menemällä soundcloudiin ja hakeutumalla käyttäjätilille “petri sakari saarelainen”. Siellä on laulaja/kitaristimme sooloprojektina tekemiä versioita bändin soittamista biiseistä.

Olethan hyvä ihminen, jolla on halu hoitaa oma hommansa bändissä hyvin. Hoidamme harjoitukset sekä keikat päihteettömästi.

Kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä!

Petri
0400 958 408
saarelainen@gmail.com

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kuukauden
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0400958408
Internet: https://soundcloud.com/petri-sakari-saarelainen
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti