Muusikoiden.net
03.06.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Laulaja-kitaristi tilaisuuksiin ja keikoille
Lisätty: 31.01.2020
Voimassa: 28.07.2020
Ilmoittaja: Tijj Bara (#116992)Lähetä pikaviesti »

Kaipaako tilaisuutesi kaunista musiikkia, vai haluatko juhliisi jonkun, joka puhuttelee syvemmällä tasolla juhlijaa ja juhlittavaa?

Olen 25-vuotias Tamperelainen laulaja-kitaristi, jolla on jo kertynyt noin 300 keikan kokemus vuodesta 2005 lähtien. Nyt kun folk rock -painotteinen repertuaari alkaa olemaan kasassa, en kaipaa oikeastaan muuta kuin tilaisuuksia, missä esiintyä.

Omaa musiikillista tuotantoa yleisö on usein kuvaillut kauniin elokuvalliseksi, ja skaalani ulottuu herkemästä folk rock -tulkinnasta, rajumman progen kautta perinteisempään populaarimusiikkiin. Esityksen aikana koetaan monenlaisia tunnelmia, ja jokainen löytää varmasti jotain itseään puhuttelevaa musiikkini kautta.

Koska olen koulutettu ääniteknikko, tarkoittaa se, että olen hyvin kätevä esiintyjä sekä järjestäjän että yleisön kannalta - kuulostan aina siltä, miltä haluan jokaisessa tilassa, ilman ylimääräisiä henkilöstökuluja. Tuon mukanani omat äänentoistolaitteet, joilla esiintymiseni saadaan fiksusti soimaan jopa 300 henkilön tiloissa, järkevällä äänenvoimakkuudella. Tilaajan tarvitsee ainoastaan osoittaa minulle esiintymispaikka ja sähköpistokkeiden sijainnit, niin musiikillinen tunnelmamatka voi alkaa.

Lyhyen konserttivedon alkaen hinta on 200,00 euroa (alv 0 %), mutta koska jokainen konsertti on oma tapauksensa, hinnasta keskustellaan aina erikseen. Kysy siis rohkeasti! Hintaan vaikuttavat pääasiassa konserttipaikan etäisyys Tampereen keskustasta ja toivottu konsertin pituus / settien määrä. Hoidan keikkalaskutukset kevytyrittäjäpalvelun kautta, joten kaikki maksutekniset asiat hoidetaan läpinäkyvästi ja pykälien mukaisesti.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse, niin mietitään asiaa yhdessä lisää!

- Petri

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 25
Osasto: Keikat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: petrikivimaki94@gmail.com
Internet: https://www.petrikivimaki.com/
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti