Muusikoiden.net
31.05.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Äänitekniikko ja PA-laitteita moneen menoon
Lisätty: 31.01.2020
Voimassa: 28.07.2020
Ilmoittaja: Tijj Bara (#116992)Lähetä pikaviesti »

Kaipaako yhtyeesi johonkin esiintymiseen osaavaa ääniteknikkoa, vai oletko järjestämässä tilaisuutta paikassa, jossa ei ole ennestään toimivaa äänentoistoa?

Ääniteknikkona olen tehnyt yhteistyötä n. 200 yhtyeen ja esittäjän kanssa vuodesta 2014 lähtien. Miksattavia tyylilajeja on ollut monia - pop, rock, jazz, blues, klassinen, kansanmusiikki, elektroninen musiikki, ja tietysti myös vähän tuvalaista kurkkulaulua. Musiikkiesitysten äänentoistotehtävien lisäksi olen myös vastannut kymmenien poliitikkojen, diplomaattien ja muiden merkkihenkilöiden puheäänentoistotilaisuuksien sujuvuudesta.

Omistan tällä hetkellä äänentoistolaitteistoa, joilla pärjätään tilasta ja vahvistuksen määrästä riippuen n. 100-300 hengen tapahtumissa. Mikrofoneja löytyy n. 25 kpl, myös herkemmille soittimille soveltuvia kondensaattorimikrofoneja. Mikserinäni toimii ns. tablettimikseri, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että rumia ja pitkiä moninapakaapeleita ei tarvitse vetää yleisön joukkoon, vaan hallitsen äänentoistoa langattomasti mistäpäin yleisöä tahansa.

Se, mikä erottaa minut ääniteknikkona muusta harmaasta massasta, on kykyni valmistella asiakkaan tarpeisiin sopiva kattaus tekniikkaa, pitää huolta soinnin selkeydestä ja pitää esityksen äänenvoimakkuus kohtuullisena. Jokainen tila on erilainen ja muodostaa oman haasteensa soinnin ja selkeyden optimoinnissa, mutta huolellisilla ennakkovalmisteluilla voidaan vaikuttaa merkittävästi loppusoundiin.

Pienen tapahtuman tai konsertin äänentoiston alkaen hinta on 200,00 euroa (alv 0 %), mutta koska jokainen konsertti on oma tapauksensa, hinnasta keskustellaan aina erikseen. Kysy siis rohkeasti! Hintaan vaikuttavat pääasiassa tapahtumapaikan etäisyys Tampereen keskustasta, tarvittavan laitteiston määrä, ja konsertin / tapahtuman pituus. Hoidan laskutukset kevytyrittäjäpalvelun kautta, joten kaikki maksutekniset asiat hoidetaan läpinäkyvästi ja pykälien mukaisesti.

Ota yhteyttä sähköpostitse, niin keskustellaan lisää!

https://www.petrikivimaki.com/aanentoisto

- Petri

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 25
Osasto: Muut
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: petrikivimaki94@gmail.com
Internet: https://www.petrikivimaki.com/
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti