Muusikoiden.net
18.02.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: ETSITÄÄN Soittajia TURKU
Lisätty: 29.01.2020
Voimassa: 26.07.2020
Ilmoittaja: marius.rantanen (#211432)Lähetä pikaviesti »
Etsitään soittajia/ solistia jonkinlaiseen New Wave/ city pop/ acid jazz- painotteiseen kokoonpanoon. Eikä genrelläkään loppupeleissä niin väliä, oma levyhylly koostuu niin heterogeenisestä kamasta, että kaikki käy. Allekirjoittaneella vahva 60-luvun psyke ja progetausta myös. Ja krauttia ja post-punkkia. Ja ihan kaikkea. Chet Baker, Soft Machine, Kate Bush, Madvillain, Agents. Jeejee

Etuna ja esteenä on se, että soitan kaikkea mihin intressit ja praktiikka riittää, tosin vahvimpana instrumenttina rummut/kielisoittimet.

Pitkään on ollut haaveena soittaa tiiviissä, rytmikkäässä kokoonpanossa. Ideaalina olisi jos löytyisi tiukka basisti ja persoonallinen laulaja, joiden kanssa yhdistäisi hullu halu tehdä yhdessä, niin päästäisiin jo aika pitkälle.

Eli jos edes joku ko. bändeistä tai artisteista:..
Talking Heads
Jamiroquai
Breakbot
Talk Talk
Earth Wind & Fire
New Order
Hall & Oates
Daft Punk
Snarky Puppy
Taeko Ohnuki
Fishmans
Marvin Gaye
Stevie Wonder
CIRCLE!
Rättö ja Lehtisalo
Can

..kolahtaa, niin sitten vaan ne teini-iässä joululahjaksi saadut soittimet sieltä vanhempien kellarista Stiga-laatikoiden alta pölyttymästä ja rokkenroll-show pystyyn. Tai jos olet vielä puberteetti-iän pauloissa, se Soitin Laineen Squieri, joka on ehtinyt jo pölyttymään vaikka sait sen just äsken.

Enpä tiiä, katotaan. Sekavaa tekstiä. Jos kiinnostaa lähteä soittelemaan matalalla kynnyksellä otathan rohkeasti yhteyttä!

Rakkaudella
-Marius Rantanen

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 23
Osasto: Muut
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti