Muusikoiden.net
18.02.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Rytmikitaristia vailla?
Lisätty: 27.01.2020
Voimassa: 24.07.2020
Ilmoittaja: paskiaispaska (#179918)Lähetä pikaviesti »
Intoa piisaisi oman bändin lisäksi myös harrastella jotain muutakin, joten onko joku vailla rytmikitaristia, laulajaa tai vaikka miksei kehittyvää rumpaliakin? Ehkä mieluiten kiinnostaisi jotkut omaa musiikkia tekevät porukat, mutta miksei joku hyvä coverpumppuki... Kuha hyvä meno ja aktiiviset ja kiinnostuneet harrastajat. Laulu on pääinstrumentti, mutta eniten kiinnostais joku kitarointihomma vaihtelun vuoksi.

Sävellystaitoa löytyy, joten voidaan perustaa joku ihan uuski juttu - jos saman henkisiä löytyy. Esimerkiks hyvän ja taitavan laulajan/sanottajan kanssa sais helposti aikaseks jotain siistiä.

Omat musiikkimieltymykset on vähä progressiivisemmassa metallissa ja vaihtoehtorokin ja metallin välimaastossa - oon tupannu kyllä pitämään kitarat ihan stankku E-vireessä omissa sävellyksissä, mutta matalemmat vireet ei ole ongelma - kuhan ei tehä sitä samaa jönttää mitä kaikki muutkin. Mutta avarakatseinen olen, ja humppaki menee jos on hyvää.

Tässä jotain säveltely/soittonäytteitä:

https://maihinnousu.net/s/29701
https://youtu.be/zCjSOGaFGrY
https://youtu.be/x-HTBj2NZ5o
https://youtu.be/1fwfal1-RCU
https://soundcloud.com/joni-petrell/amplitube4

Pistä viestiä jos on kiinnostusta/tarvetta/ideaa mitä vois harrastella :) Mistään kokopäivätyöstä en oo kiinnostunu, mulla on ihan hyvä päiväduuni ja en oo sitä hirveen äkkiä vaihtamassa täyspäiväseen musisointiin. Mutta vakava harrastus mihin panostaa kunnolla käy kyllä.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 32
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Nurmijärvi (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 044-9807377
Internet: https://www.facebook.com/Lounlarit/
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti