Muusikoiden.net
01.06.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: BirdyHead Mediahouse etsii laulajia
Lisätty: 19.01.2020
Voimassa: 16.07.2020
Ilmoittaja: mitsuhirato (#60818)Lähetä pikaviesti »
BirdyHead tässä terve! Onko sulla haaveissa päästä laulamaan tai tiedätkö jonkun jolla olisi haaveissa päästä laulamaan niin että maailma kuulee? Nyt se ois mahdollista, mulla on repullinen biisejä tulossa ulos tänä vuonna, ehkä sä loistat tuut loistamaan jollakin niistä!

Homma menee niin, että mä tuotan, sovitan, miksaan, masteroin ja hoidan kansainvälisen digijulkaisun. Se mitä mä odotan sulta on laulaminen, mahdollisuus äänittää tyydyttävällä tasolla lauluraitoja mulle työstettäväksi ja avointa mieltä!

Tyylilajeina mun tuotannossa on tällä hetkellä hyvin mukautuvasti EDM, progressiivinen house ja big room house. Kuuntele vaiks Kygoa ja sit sen perään Martin Garrixia, Hardwelliä, David Guettaa ja Marshmelloa niin sieltä löytyy niitä fiiliksiä mitä haetaan. Heitä sähköpostilla tai tuu whatsappiin niin laitan sulle biisinäytteitä minkälaisia juuri sun laulua vaativia projekteja mulla olisi vapaana! On ihan fine jos haluat osallistua yhdelle biisille, mutta halutessasi ja jos kaikki sujuu niin miksei useammallekin. Julkaisen noin 6-9 sinkkubiisiä vuodessa.

Ja niin. Lyriikoitakin jos osaat itse vääntää niin se on plussa. Toki mulla on mun omat hovilyrisistit. Kielenä pääasiallisesti näissä biiseissä englanti. Tuu vetää digitaalisesti hihasta jos on jotain kysyttävää ja innostuit! :)

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 30
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Kaarina (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0445091530
Sähköposti: birdheadmediahouse@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti