Muusikoiden.net
27.01.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Liidikitaristi hakusessa extreme metal-bändiin
Lisätty: 15.01.2020
Voimassa: 12.07.2020
Ilmoittaja: Entropia666 (#111242)Lähetä pikaviesti »

Inkvisitor meni nurin, mutta palo tehdä musaa roihuaa entisellään. Nyt pitäisi siis löytää uudet sällit ympärille uuteen bändiin ja pistää kone käymään täysillä sylintereillä. Pätevä rumpali ja basisti on löytynyt, kuten myös treenis Helsingin Pasilasta. Mulla on varastossa melkein levyllinen kohtuullisen valmiita biisejä mistä jatkaa.

Ihan aloittelijoille tää projekti ei ole, eikä myöskään sellaisille joilla on monta sivuproggista tai meinaa tästä tehdä sellaisen. Tavoitteita pitää olla ja halu edetä. Pitää olla valmis panostamaan ja sitoutumaan. Sivuproggikset on sinällään ok, kunhan tää bändi menee aina ykkössijalle eikä siitä tarttee tapella. Musiikillisesti sekoitellaan thrashin, deathin ja extremen sekametelisoppaa.

Etsinnässä siis toinen soolokitaristi ja aisapari riffeihin. Mä osaan ite vetää jonkin verran liidejä, mutta toivottavasti sulta lähtis paremmin. Eli pitää olla parempi kuin meikäläinen. Soittotyyliltään semmonen hallittu kaaos, eli Slayer/Trey Azagthoth kohtaa Dimebagin/Marty Friedmanin ois unelmien täyttymys. Plussaa ois myös että ymmärtäis edes vähän efektien päälle, ois siisti saada livenä unisonina phaserit, whammyt, chorukset ja delayt.

Kerkesin kipparoida Inkvisitoria karvaa vaille seitsemän vuotta, äänittää kolme julkaisua (joista uusin pro-tasolla) ja soittaa 87 keikkaa, joten ihan ummikkoja ei olla. Musiikin ulkopuolella mä hoidin kaikki Inkvisitorin ulkomusiikilliset aspektit: bookkasin keikat, kuvasin musavideot, tein kotisivut, ylläpidin somet, taitoin levynkannet, äänitin demot, promosin levyt/keikat ja tein julkat. Siispä sormi ei mene suuhun muissakaan bänditoimintaa edistävissä asioissa.

Soittonäyte (sävellys & sanoitus, vasemman puolen skebat ja liidi):
https://youtu.be/x_aGRuGPodY

Livenä (oikea ränni):
https://youtu.be/XO-O-fEYyD8

Lisää löytyy Inkvisitorin Spotifystä ja Youtubesta. Demoja uudesta matskusta ja Guitar Pro-filut mistä opetella pohjat löytyy kandidaateille.

Luen pikaviestejä harvoin, laittakaa mailia!
jesse ÄT haje PISTE fi

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 20-->
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Internet: http://www.inkvisitor.com
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti