Muusikoiden.net
19.01.2020
R-JAM Group Oy | Maahantuojan varaston kevennystä! 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Lauluntekijä-esiintyjä etsii soittajia/yhteistyökumppaneita
Lisätty: 14.01.2020
Voimassa: 11.07.2020
Ilmoittaja: Tahinko (#211012)Lähetä pikaviesti »

Rakastan leikkiä ja kokeilla, luoda vailla painetta -huikeaa olisi löytää muita samaa asennetta omaavia improsta tykkääviä ihmisiä.

Mulle on tärkeää, että leikkisyys ja luovuuden into säilyy tekemisessä ja kannustetaan toisiamme kukoistamaan ja kokeilemaan. Turvallisuudentunteesta syntyy vapaus leikkiä ja luoda, ja silloin myös oppimiskyky on optimaalisin, mutta ennen kaikkea ihmisillä on hyvä olla toistensa kanssa.

Minulla on auennut musiikin maailma vasta aikuisiällä tässä parin vuoden sisällä, sen myötä kun sain musiikkiin liittyviä traumojani purettua ja häpeä ei ole lamaannuttanut enää niin pahoin.

Teen enimmäkseen improa ja intuitiivista laulua, musiikki on minulle terapeuttista tunteiden kokemista, ilmaisua, läsnäoloa.

Yleensä minulla tulee sanat ja melodia yhtäaikaa mieleen, ja laulunpoikasia syntyy paljon. Jos kaipaat sanoituksia tai laulunalkuja, ota yhteyttä.

Moni on kertonut, että esimerkiksi tekemäni turvalaulu on auttanut heitä saamaan unta. Olen saanut kokea laulun voiman useasti, esimerkiksi sain paniikkikohtaukset loppumaan, ja uniongelmani ratkaistua laulun avulla. Vissiin siis minulla on jonkinlainen kyky välittää laulujeni kautta tunnelmia ja tunteita.

Ääninäytteet viestitse.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 29
Osasto: Muut
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: +358453588292
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti