Muusikoiden.net
24.02.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Kitaratunteja Etu-Töölössä
Lisätty: 07.01.2020
Voimassa: 28.06.2020
Ilmoittaja: Tuomas Taanila (#201874)Lähetä pikaviesti »

Olen ammattikorkeakoulu Metropoliasta valmistunut kitaransoiton opettaja. Toimin aktiivisesti muusikkona ympäri Suomen ja kitaransoiton opettajana Raaseporin musiikkiopistossa.

Pidän myös yksityisiä kitaratunteja työhuoneellani, joka sijaitsee Kampin kauppakeskuksen tuntumassa Etu-Töölössä. Opetuskokemusta minulla on noin kymmenen vuoden ajalta, ja oppilainani on ollut kitaristeja aina vasta-alkajista ammattiopintonsa aloittaviin. Metropolia Ammattikorkeakoulussa suorittamieni pedagogisten opintojen myötä opetustapani on hioutunut yhä oppilaslähtöisemmäksi.

Olen käsitellyt kitaransoiton opetusta myös opinnäytetyössäni Kitaransoiton opiskelu improvisoiden ja säveltäen, ja olenkin sisällyttänyt improvisointia ja säveltämistä opetukseeni usean oppilaan kanssa. Monille musiikin luominen on tuonut harrastukseen uutta lisäarvoa.

Tähän mennessä kitaran parissa matkaa on kertynyt 17 vuotta. Kultakin opettajaltani olen saanut mukaan jotakin uutta, jota yhä kannan mukanani niin soitossa kuin opetuksessakin. Suomessa minua ovat opettaneet kaksi klassisen kitaramusiikin ehdotonta kärkinimeä: Ismo Eskelinen sekä Petri Kumela. Lisäksi olen opiskellut kitaransoittoa Kreikassa Thessalonikin musiikkikorkeakoulussa sekä käynyt mestarikursseilla mm. Italiassa ja Saksassa.

Soitan akustisessa Aura-Triossa, ja esitämme juhlatilaisuuksissa myös paljon pop/rock-musiikkia. Pystyn siis klassisen kitaran lisäksi opettamaan akustista rock- ja pop-soittoa.

Oppilaillani on soittotuntien lisäksi mahdollisuus osallistua lukukauden lopulla järjestämääni oppilaskonserttiin.

Kokeilutunti on ilmainen, jonka jälkeen soittotunnin hinta on 49¤/45min. (Sisältää alv 24%)

Tuomas Taanila

Voit kuunnella soittoani kotisivuillani: www.tuomastaanila.fi

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0504429018
Sähköposti: info@tuomastaanila.fi
Internet: https://tuomastaanila.fi
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti