Muusikoiden.net
22.02.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Chicks play rokkenroll – lisää soittajia, erityisesti (s
Lisätty: 02.01.2020
Voimassa: 31.05.2020
Ilmoittaja: MarieN (#207551)Lähetä pikaviesti »
Haussa soittajia ja (tausta)laulajia naisten rokkibändiin Turun seudulla. Kauempaakin voi tulla, mutta reenit Turussa/Kaarinassa. Treenit maanantai-iltaisin nykyisin. Toinen vaihtoehto on lauantaireenit. Aina ei tarvitse osallistua, mutta jonkinlaista sitoutumista ja omaa treenamista edellytetään.

Ohjelmistossa EI ole perinteistä tyttöbändipoppista vaan ”kolmen soinnun” rokkia, useammankin soinnun – ehkäpä myös soulia ja bluesia. Kokoonpano ratkaisee tarkemman ”rokkenroll” -määritelmän, mutta aika laaja ohjelmisto klassikoista uudempiin on ainakin tavoitteena. Laitetaan rokki uuteen kuosiin ja pidetään hauskaa.

Tähän mennessä ollaan soiteltu mm. Neil Youngia, Lynyrd Skynydiä, Amy Winehousea, HIM:ä, Stratovariusta ja Stevie Winwoodia.

Meillä on jo peruskokoonpano kasassa:

kosketinsoittaja, basistit, rumpali, kitaristi ja saksofonisti sekä kolme (tausta)laulutaitoista.

Nykyisten jäsenten ikähaarukka 30–50+. Olemme soitelleen pari kuukautta. Jos olet täysi-ikäinen naisihminen, tule tutustumaan.

Koska kyseessä on workshop-tyyppinen kokoonpano ja monet meistä soittavat useampia soittimia, kaikkien soittimien soittajat ovat tervetulleita, myös puhallin- ja jousisoittajat. Erityisesti kaivattaisiin sooloja mahdollisesti soittavaa kitaristia. Soolojen soittamista saa myös harjoitella.

Useammat kitaristit/kosketinsoittajat ja laulajat jne. ovat tervetulleita, mutta pitää varautua erilaisiin rooleihin, esim. laulajien myös tausta/stemmalaulamiseen. Erilaisten helistimien/lyömäsoittimien soittaminen tekee aina myös hyvää bändin soundille. Perkussiokamaa löytyy hieman. Soolojen laulamista ja soittamista saa treenata.

Jos haluat soitella/laulaa rokkenrollia tätien kanssa, jotka ovat soitelleet/laulaneet vuosikausia erilaista populaarimusiikkia, tule rohkeasti mukaan. Jonkin tasoinen soitto/laulutaito tarpeen, jotta pysyy mukana perusbändisoitossa – alkeista ei voida aloittaa. Nuotinlukutaito on hyvä asia, mutta jos pystyy soittamaan/laulamaan korvakuulolta ta

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: täysi-ikäinen
Osasto: Muut
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0440610316
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti