Muusikoiden.net
18.02.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Etsitään soittajia yhteistyöprojekteihin
Lisätty: 19.12.2019
Voimassa: 15.06.2020
Ilmoittaja: Bowlman (#177941)Lähetä pikaviesti »
Pääskynpää etsii soittajia uusiin yhteistyöprojekteihin. Ensisijaisesti hakusessa rumpalia, mutta myös muita soittajia ja laulajia kaivataan. Haaveena olisi bänditoiminnan aloittaminen (Helsingissä), mutta mikäli sellainen ei toteudu, niin erilaiset yhteistyökuviot kiinnostavat myös. Olen "yhden miehen bändi", ja tykkään tehdä biisejä ja sovituksia kokonaiselle bändille.

Pääasiallisena soittimena itselläni kitara ja siinä sivussa myös esim. basso ja laulu. Ajatuksena tehdä omia biisejä, mutta ei koveritkaan ainakaan alkuun ole pois suljettu vaihtoehto. Genre lienee tässä vaiheessa vielä häilyvä. Kevyestä raskaampaan, ehkä jotain pop-rock osastoa. Olen kuitenkin avoin uusillekkin asioille. Ajatuksena olisi yhdessä miettiä ja löytää jokaiselle mieluisaa tyyliä.

Tärkeinä asioina pidän sitoutumista ja omistautumista projekteille tai mahdolliselle bändille. Aikaa ja kiinnotusta pitää siis löytyä. Filosofiana myös että musiikki edellä mennään. Tässä pari viimeisintä levyäni: https://www.youtube.com/playlist?li … GyGyfXUFhaGZpo7owgNOK320YmNliwFOEK4 ja https://www.youtube.com/playlist?li … =PLm-B308T2ieoNmiKg7dZoYd56Ls8H7K2O

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 35
Osasto: Muut
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti