Muusikoiden.net
18.02.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Laadukasta pianonsoiton opetusta tarjolla.
Lisätty: 09.12.2019
Voimassa: 05.06.2020
Ilmoittaja: kirahveeraaja (#99837)Lähetä pikaviesti »

Hei!

Olen 41-vuotias Oulun seudun ammattikorkeakoulusta vuonna 2011 valmistunut pop/jazz-musiikkipedagogi ja ammattimuusikko. Olen opiskellut myös klassista pianoa yli 13 vuotta.

Opetuskokemusta minulla on 20 vuoden ajalta. Olen toiminut lukuisissa oppilaitoksissa, kuten esimerkiksi Oulun konservatoriolla, Meri-Lapin musiikkiopistossa, Oulun seudun kansalaisopistoissa sekä opettanut myös klassisen musiikin-, sekä pop/jazz-musiikin teorian perusteita musiikkiopistotasolla.

Opetan kaikenikäisiä pianonsoitonopiskelusta kiinnostuneita opiskelijoita täysin aloittelijoista puoliammattilaisiin. Opetustarjontaan kuuluu omista intresseistä riippuen esimerkiksi:

-Nuotinluvun ja soittotekniikan kehittäminen.

-Oman lempimusiikin opiskelua esimerkiksi opettajan kirjoittamien/netistä löytyvien nuottilappujen avulla. Voidaan soittaa kappaleita myös täysin korvakuulolta opettajan opastuksella.

-Eri musiikkityyleihin tutustumista ja vapaata säestystä eli sointumerkeistä säestämistä, minkä yhteydessä voidaan opiskella esimerkiksi myös omien soolopianosovitusten tekemistä opiskelijan henkilökohtaisten lempikappaleiden pohjalta.

-Musiikin teoriaa. Sovittamisen ja säveltämisen perusteita pianistin näkökulmasta.

-Tutustutaan bändissä komppaamisen saloihin harjoittelemalla mm. taustanauhojen mukana soittamista. Improvisoinnin ja soolotaitojen kehittämistä popin, rockin ja lattarin tai jazzin kautta, -omien mieltymysten ja taitojen mukaan.

-Jos kiinnostusta löytyy, voidaan tutustua myös klassiseen pianomusiikkiin.

Hinnat: 25¤/30min, tai 30¤/45min.

Tunnit pidän kotonani Kemin keskustan tuntumassa. Minut saa parhaiten kiinni sähköpostin kautta kirahveeri@gmail.com johon voi lähettää mahdolliset kyselyt ja yhteydenotot / puh. 050-355 70 87.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 41
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Kemi (Lapin lääni)
Puhelin: 050 355 70 87
Sähköposti: kirahveeri@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti