Muusikoiden.net
06.12.2019
50€ hyvitys vanhasta langattomastasi ostaessasi uuden Shure BLX/GLX-D -järjestelmän | Kampanja voimassa 2019 loppuun asti.  

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Rock-rumpali haussa tositarkoituksella [HKI]
Lisätty: 26.11.2019
Voimassa: 31.12.2019
Ilmoittaja: Kaff (#177669)Lähetä pikaviesti »
Helsingissä treenaava rock-yhtye etsii rumpalia. Bändissä laulaja, kitaristi/taustalaulaja, kitaristi/kosketinsoittaja sekä basisti.

Olemme soittaneet yhdessä noin kolme vuotta ja viimeisen vuoden aikana siirtyneet säveltämään ja soittamaan omia biisejä. Treenaamme kaksi kertaa viikossa tavoitehakuisesti ja odotamme myös soittajilta kohtuullista panostusta bändin musiikin ja yhteissoiton kehittämiseen. Tavoitteenamme on julkaista myöhemmin musiikkia EP:n muodossa, sekä mahdollisesti suunnata myös keikoille. Musiikkityylimme on modernia kitaravetoista rokkia, bändimme vaikuttajia ovat mm. Disco Ensemble, Billy Talent, Foo Fighters. Jäsenten ikähaitari on 27v…37v.

Treenaamme Helsingin Lauttasaaressa omassa, siistissä ja tilavassa treenikämpässä. Treenikseltä löytyy 16-kanavainen äänityskalusto demojen äänitykseen.

Odotamme rumpalilta kovalyöntistä rock-otetta (tuplabasariosaaminen ei pakollista) sekä kykyä “johtaa” bändiä rytmillisesti yhdessä basistin kanssa luoden groovea muille soittajille. Toivomme, että sinulta löytyy omat rummut (koesoitto mahdollista ilmankin), kyky osallistua treenikämpän vuokraan, sekä ennen kaikkea halu kehittää yhteissoittoa ja viedä bändiä eteenpäin.

Musiikkinäytteenä demobiisi:

https://bit.ly/2KX7m5w

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja sopiaksesi treffit/koesoiton bändin kanssa!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 25-40
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: O4O-64I6II4
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti