Muusikoiden.net
10.12.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Määrätietoinen vokalisti hakusessa
Lisätty: 14.11.2019
Voimassa: 11.05.2020
Ilmoittaja: Entropia666 (#111242)Lähetä pikaviesti »

Inkvisitor meni nurin, mutta palo tehdä musaa roihuaa entisellään. Nyt pitäisi siis löytää uudet sällit ympärille uuteen bändiin ja pistää kone käymään täysillä sylintereillä. Pätevä rumpali on löytynyt, kuten myös potentiaalinen treenis Helsingin Pasilasta. Mulla on varastossa melkein levyllinen kohtuullisen valmiita biisejä mistä jatkaa.

Ihan aloittelijoille tää projekti ei ole, eikä myöskään sellaisille joilla on monta sivuproggista tai meinaa tästä tehdä sellaisen. Tavoitteita pitää olla ja halu edetä. Pitää olla valmis panostamaan ja sitoutumaan. Sivuproggikset on sinällään ok, kunhan tää bändi menee aina ykkössijalle eikä siitä tarttee tapella. Musiikillisesti sekoitellaan thrashin, deathin ja extremen sekametelisoppaa.

Parhaiten maistuis SYLin aikainen Devin tai Panteran Phil Anselmo -tyylinen ulosanti. Huutolaulua ja raspeja. Toki ördällekkin on paikkansa, mutta mausteena.

Kerkesin kipparoida Inkvisitoria karvaa vaille seitsemän vuotta, äänittää kolme julkaisua (joista uusin pro-tasolla) ja soittaa 87 keikkaa, joten ihan ummikkoja ei olla. Musiikin ulkopuolella mä hoidin kaikki Inkvisitorin ulkomusiikilliset aspektit: bookkasin keikat, kuvasin musavideot, tein kotisivut, ylläpidin somet, taitoin levynkannet, äänitin demot, promosin levyt/keikat ja tein julkat. Siispä sormi ei mene suuhun muissakaan bänditoimintaa edistävissä asioissa.

Soittonäyte (sävellys & sanoitus, vasemman puolen skebat ja liidi):
https://youtu.be/x_aGRuGPodY

Livenä (oikea ränni):
https://youtu.be/XO-O-fEYyD8

Lisää löytyy Inkvisitorin Spotifystä ja Youtubesta. Demoja uudesta matskusta ja kielisoittajille Guitar Pro-filut mistä opetella pohjat löytyy kandidaateille.

Luen pikaviestejä harvoin, laittakaa mailia!
jesse ÄT haje PISTE fi

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 23-33
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Internet: http://www.inkvisitor.com
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti