Muusikoiden.net
11.12.2019
R-JAM Group Oy | Maahantuojan varaston kevennystä! 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Musta Köksä etsii basistia
Lisätty: 12.11.2019
Voimassa: 09.05.2020
Ilmoittaja: kerpuusi (#1676)Lähetä pikaviesti »

Kiinnostaisko basistin pesti? Köksässä sellanen olis vapaana nykyisen basistin himojen kohdistuessa enemmän kitaroinnin puoleen.

Orkesterissa on neljä sangen mukavaa miekkosta. Antti tekee biisit, laulaa ja soittaa kitaraa, Tapani räppää sähkökannelta ja koskettimia, Jyrki rytkii parhaansa mukaan rumpuja ja Jussi on se joka ei osaa päättää mitä sitä oikein soittelis.

Treenikämppä on Lempäälässä ja treenaamaan pyritään viikottain. Keikkoja tehdään harvakseltaan, aina silloin kun niitä Stupido Booking meille buukkailee. Jotain myydään tietysti myös itse. Pyrkimys on soittaa paikoissa ja tilaisuuksissa joihin marginaalisempi kama passaa, eli lähiökapakoita ei juuri kierrellä. Rahaakin keikoista voi joskus saada.

Yhtyeen neljäs omakustannelevy on julkaisun kynnyksellä. Vuoden mittaan julkaistut singlet ja aiemman tuotannon voit käydä kuuntelemassa vaikka täältä: https://open.spotify.com/artist/4oq … OyYjTeIMz?si=zi0obOr8QVywV_GEzCcfnw

Basistilta toivottaisiin ainakin jonkin verran kokemusta sekä itse soittamisesta että keikkailusta. Sormi ei sais mennä suuhun silloinkaan kun kaikki ei mene ihan niin kuin oli tarkoitus ja biisit olis hyvä jaksaa opetella. Humppa- tai opistopohjalta tämän kaltaiseen musiikkiin voi olla hankala lähteä koska biisejä rakennellaan aika paljon fiiliksellä ja sovitukset voi muuttua lennossa, mutta eipä sellasesta taustasta haittaakaan ole. Luovuutta ja joustavuutta olis kumminkin hyvä olla. Absoluuttisen soittotaidon edelle menee luonnollisesti se jos oot tosi mukava tyyppi, hieno ihminen ja ymmärrät taidokkaan vittuilun päälle.

Yhteyksiä kannattaa ottaa sähköpostilla, tekstarilla tai Whatsappilla. Pikaviestien lukemisessa voi olla viiveitä. Jotain soittonäytettäkin voi halutessaan viestiin sisällyttää, mutta pakollista se ei oo. Katellaan sitten porukalla miten edetään.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Lempäälä (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0451611619
Sähköposti: jussi.ansio@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti