Muusikoiden.net
13.12.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Parikymppiselle tytölle bändiä?
Lisätty: 11.11.2019
Voimassa: 07.05.2020
Ilmoittaja: tällainenminä (#209683)Lähetä pikaviesti »

Moi! Jännittää hitosti. Oon tosiaan 20v. nainen Tampereelta. Oon koko elämäni unelmoinut tästä. Mä oon nyt välivuoden tuomissa ahdistuksissa pohtinut tulevaisuutta ja tullut siihen tulokseen, että aion lähteä yrittämään unelmieni tavottelua. Etsin itelleni kaveria tai bändiä, kenen kanssa me voitais yhdessä kasvaa arvostetuks yhtyeeksi. Oon itse oikeastaan pelkästään solisti, jonkin verran kitaraa osaan soittaa ja muita soittimia, mutta en mitään oikeastaan hirveen hyvin😂 Ainoana intohimona on laulu ja tietynlainen itsensäilmaisu tai muihin ihmisiin vaikuttaminen. Mä tykkään itse suomalaisista artisteista esimerkiks Pyhimyksestä, Vestasta sekä Ellinoorasta. Ulkomaalaisista esimerkiks Hozier, Coldplay, Tom Odell ja aika monet muut melankoliaan uppoavat artistit saa mut sulamaan. Mä oon tosi herkkä tyyppi, jonka takia en oikeastaan osaakkaan sanoa hirveästi musagenreä tai artistia, jota tosissaan fanittaisin, sillä mulle musiikissa on tärkeintä se tunnelma, jota löytyy ties minkälaisista tyypeistä toisinaan.

Musta olis ihanaa harjotella aluks yhteisen sävelen löytämistä ja ehkäpä joku päivä vielä olla elää omaa unelmaa todeks, olisko susta mulle kaveriks toteuttaa tätä?😊 Laita mulle vaikka joku video susta toteuttamassa itsees, niin nähdään, miten sovitaan yhteen.

Tässä myös oma linkkini ja erittäin raakile-otos eräiseltä krapulantäyteiseltä kesä-aamulta viime vuonna😂😂😂. https://we.tl/t-DKF7G9WIXO

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 20
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0442137985
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti