Muusikoiden.net
12.11.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Hyönteismies etsii kitaristia
Lisätty: 08.11.2019
Voimassa: 08.12.2019
Ilmoittaja: ertwsupe (#132188)Lähetä pikaviesti »

Olemme progehenkinen rockbändi Pirkanmaalta. Omaa suomenkielistä musiikkia tehdään, linkkien https://youtu.be/xTgZEpIzTbg , https://youtu.be/cn04Py5XR0I , https://youtu.be/84-usQ_9GW0 sekä https://youtu.be/dtDV80W5O9Q takana muutama demo. Tyylillistä lähtökohtaa lähimpänä on varmaan 60-70 -luvun klassinen rock/proge ja treeneissä soitettu myös covereita. Vaikutteita otetaan laajasti popista, funkista, bluesista, hevistä ja jazzistakin. Innoittajiamme ovat mm. King Crimson, Frank Zappa, Led Zeppelin, Queen, Uriah Heep, The Police, David Bowie, ja vähän tuoreemmista esim. Kuusumun profeetta, Faith No More, Stam1na.

Omien biisiemme kohdalla haluamme antaa mahdollisuuden avarakatseisuudelle ja musiikilliselle hulluudelle. Tällaista asennetta toivomme myös uudelta kitaristilta, minkä lisäksi olennaista olisi tietenkin porukkaamme sopiva taitotaso ja harjoittelumotivaatio. Demoilla soittavaa aiempaa kitaristia ei tarvitse yksi yhteen matkia mutta biisien luonteet huomioiden oleellisia juttuja on toki hyvä kyetä soittamaan. Näkemys ja halu osallistua biisien säveltämiseen, vähintään kitararaitojen osalta, on ehdottomasti hyvä asia.

Omaa matskua on kertynyt jo mukavasti ja sen ympärille tehty keikkailu ja äänittäminen on tavoitteena mahdollisimman pian. Keikkailukokemusta meiltä löytyy, yhdessä ja erikseen, ja se olisi toivottavaa myös uudelta kitaristilta. Rahan vuoksi tätä ei tehdä eli päivätyöt on erikseen ja musiikki intohimoinen harrastus. Treenikämppä meillä on Nokialla linja-autoaseman vieressä ja pääasiassa kerran viikossa treenaillaan yhdessä.

Yhteydenotot: erisuomi@gmail.com

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 22-50
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 040 7795714
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti