Muusikoiden.net
06.12.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Tamperelainen bändi hakee muusikkoa!
Lisätty: 30.10.2019
Voimassa: 31.12.2019
Ilmoittaja: Petri Sakari (#189358)Lähetä pikaviesti »
Bändi on perustettu 2016 syksyllä. Kokoonpanossa on nyt 4 muusikkoa; Kitaristi, rumpali, basisti/laulaja sekä laulaja/kitaristi.

Etsimme porukkaan sopivaa, hyvää tyyppiä. Voisit soittaa kosketin-tai puhallinsoittimia, laulutaito olisi hyvä juttu. Bändissä voisi olla tilaa muillekin soittimille. Olisi aika loistavaa, jos sinusta voisi olla viemään bändin omia biisejä ja yhteissoittotaitoja uusiin ulottuvuuksiin. Luovuus ja idearikkaus saavat meidän porukassa kukkia rauhassa. Voisit tuoda uusia näkemyksiä meidän tekemiseen. Tai sitten tulet rauhassa hakemaan paikkaasi ja oman tekemisen tyyliä.

Treenaamme kerran viikossa, tiistai-iltaisin klo 18:30-20:30. Olemme soittaneet jo yhdessä muutaman keikan ja haluamme esiintyä jatkossakin, mutta emme tavoittele tästä elinkeinoa itsellemme. Soittelemme tosissamme, mutta emme liian vakavissamme.

Teemme itse biisimme. Saatamme innostua coveroimaan joskus harjoituksen vuoksi. Musatyylimme voisi luonnehtia olevan metallisoituvaa suomirokkia.

Olethan hyvä ihminen, jolla on halu hoitaa oma hommansa bändissä hyvin. Hoidamme harjoitukset sekä keikat päihteettömästi.

Kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Osasto: Muut
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: +358400958408
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti