Muusikoiden.net
07.12.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Kitaristi perustaa tai etsii bändiä
Lisätty: 28.10.2019
Voimassa: 14.02.2020
Ilmoittaja: badbubble (#92184)Lähetä pikaviesti »
Hei

Etsitkö bändiä? Etsittekö soittajia vasta tulevaisuuden orkesteriin? Lopeta ! Pysähdy hetkeksi ja pelästy omia ajatuksiasi olen lähempänä kuin koskaan! En ehkä fyysisesti, mutta henkisesti olemme jo samoilla aalloilla surfaamassa kohti tulevaa bileiden kohokohtaa, radiohittejä tai vaan naapureiden ärsykettä.
Nyt kun ajatuksissasi olet päässyt siihen kohtaan missä ihmettelet ”mitä helvettiä tämä tyyppi kirjoitta?” Elä luovuta jaksat vielä jonkin aikaa! Hyvä sillä olen taas askeleen lähempänä sitä aaltoa missä painat ”yksityisviesti” nappulaa, naputat puhelin numeron tai tallennat sähköposti osoitteen osoitekansioosi.
Se mitä minä etsin.
Sitä ei tiedä kukaan.
Entisen bändin kuivuttua kokoon, pohdin tuota tontin nurkalla pimeänä kyyhöttävää jollain tavalla varusteltua soiton harjoitteluun optimoitua matalaa majaa. Pohtiessani tekisinkö siitä paikallisen bordellin ja rikastuisin, vaiko askarteluhuoneen, jossa voin iltojeni iloksi askarrella joulukortteja sekä lähetellä niitä sitten tuntemattomille saate sanoilla ”kaikkea hyvää sinulle” tuli mieleeni myös villi ajatus siitä, josko kuitenkin vielä koettaisin saada aikaan jonkun projektin. Se mitä se on riippu enemmänkin muista kuin minusta. Joten kaikki on avoinna.
Se mitä minä olen.
Olen 35 vuotias perheellinen työssäkäyvä mies. Olen soittanut kitaraa n.30v.
Erinäisiä lapsista johtuvia taukoja väliin toki mahtuu. Eli Euroopan rundit on vaikeita järjestää.
Minulta onnistuu myös laulu ja muut perus sekä jotkin vähemmän perus soittimet kohtalaisesti. Tuo matala maja tuolla pitää sisällään reenikelpoisen PAn rummut, kitara-, basso -vermeitä tarvittaessa sekä sähköpiano järjestettävissä.
No se mitä itse haluaisin soittaa pohjautuisi johonkin kevyempään ei kuitenkaan iskelmään.
On se sitten covereita tai omia sävellyksiä, niin sillä ei ole minulle väliä.

Tästä viestistä et varmastikkaan saanut mitään irti, mutta elä huoli olet elämässäsi varmasti lukenut turhempaakin tekstiä, joten heitä elämä ”risaise

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 35
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0401857666
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti