Muusikoiden.net
07.12.2019
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Rumpali metallibändiin
Lisätty: 26.10.2019
Voimassa: 21.03.2020
Ilmoittaja: Herrasmiekkoinen (#108655)Lähetä pikaviesti »

Moro, oululainen Phantasmal etsii rumpalia. Homma on toiminut vuosien varrella projektiluontoisena, tuloksena demo ja täyspitkä. Nyt olisi tarkoitus kasata kunnollinen bändi jotta voisi myös keikkailla.

Omat soittokamat pitäisi toki olla, kiinnostusta ja paneutumista löytyä sen verran että biisit tulee opeteltua ja treeneissä käytyä. Treenejä esimerkiksi kerran-pari kuukaudessa. Tarkoituksena on, että kukin treenailee biisit itsekseen kotonaan ja treeneissä keskitytään yhteissoittoon.

Julkaistun levyn lisäksi on jo sävellettynä muutama uusi biisi, joiden sovituksiin ja varsinkin omiin osuksiinsa pääsee vaikuttamaan sen verran kuin tahtoo. Eipä noita jo julkaistujakaan biisejä tarvitse orjallisesti seuraten soittaa.

Minkäänlaista maailmanvalloitusta ei suunnitella vaan töiden, opiskelujen ja muun elämän ehdoilla mennään. Sopivan rennosti tehdään, mutta kuitenkin tavoitteellisesti omaa tyyliä etsien ja kehittäen. Death metal kuvannee musiikkityyliä parhaiten, mutta vaikutteita on mukana monesta suunnasta ja niitä on tarkoitus monipuolistaa entisestään tulevaisuudessa.

Parhaan käsityksen saa tietysti kuuntelemalla viime keväänä julkaistun levyn: https://phantasmal.bandcamp.com/album/ansaan-syntyneet-ansaan-kuolleet

Ota rohkeasti yhteyttä jos kiinnostus heräsi, jutellaan sitten lisää!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 18+
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Oulu (Oulun lääni)
Sähköposti: kamarainenleevi@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti