Muusikoiden.net
14.10.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Naislaulaja etsii paria/tuottajaa indie-musan tekoon
Lisätty: 11.10.2019
Voimassa: 31.12.2019
Ilmoittaja: Songbird (#105182)Lähetä pikaviesti »
Moi!

Etsin indie-musiikin tekemisestä kiinnostuneita ihmisiä. Hakusessa olisi ensisijaisesti pari, jonka kanssa tehdä biisejä ja työstää niistä valmista materiaalia. Etsimäni henkilö voisi olla esimerkiksi (elektronista) indietä tekevä tuottaja tai muuten henkilö, joka pystyisi tekemään musiikkia ensisijaisesti etänä.

Itselläni on jonkin verran kokemusta biisien tekemisestä, mutta kaipailisin parempaa sävellystaitoa/tuottamistaitoa omaavaa henkilöä mukaan, sillä olen itse keskittynyt laulamiseen. Laulumelodioiden ja sanoitusten teko on tutumpaa.

Vaikutteina hakemassani musatyylissä olisi mm. London Grammar, Lana Del Rey, The xx.. muutamia mainitakseni. Olen kuitenkin avoin kokeilemaan eri juttuja omasta taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen. Lähtökohtana suht yksinkertainen, selkeä ja melodinen musiikki. Tällä hetkellä ajatuksena on tehdä lyriikat englanniksi.

Jos olet rento, mutta motivoitunut, laita rohkeasti viestiä. Soittotaidot/musiikintekotaidot ei tarvitse olla täydelliset, vaan tarkoitus on kokeilla ja katsoa mitä syntyy ja edetä siitä. Kysele lisää ja jutellaan tarkemmin olisiko meillä samanlainen visio. Laitan mielelläni ääninäytteen.

Olen 26-vuotias ja vaikutan Tampereen alueella tällä hetkellä.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti