Muusikoiden.net
21.10.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Missä kaikki hyvät laulajat.
Lisätty: 11.10.2019
Voimassa: 01.01.2020
Ilmoittaja: O.Lonka (#205542)Lähetä pikaviesti »
Laulajat ja kitaristit!!!!!

Kolmihenkinen yhtye hakee laulajaa sekä clean/ lead tyylistä kitaristia.

Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, mutta hyvän laulutekniikan osaaminen ja kokemus bändeissä olemisesta/ esiintymisestä katsotaan hyväksi. Tavoitteena EI ole huvikseen kännissä soitella joka toinen viikko, vaan tavoitteellisesti treenata ja kirjoittaa omaa musiikkia. Valmista materiaaliakin on, tarvittaisiin vaan se laulaja..... ja mahdollinen lyriikan kirjoittaja. Tämä ei ole meille ihan ensimmäinen bändi, joten sinullakin olisi hyvä olla kokemusta esiintymisestä, sekä ylipäätään bändeissä olemisesta.

Turhat genrerajat pois! Tyyliltäsi voit olla metalli- rock- tai poplaulaja kunhan sinulta sujuu suoraviivainen äänenkuljetus ja omaat hyvän, vahvan äänen. Huuto-osuuksien osaamisestakaan ei ole haittaa, mutta pääpaino kuitenkin siinä melodisessa laulussa. Emme hae ns "blues"- emmekä myöskään Axl Rose -tyyppistä laulajaa. Turhat vibratot ja kikkailut pois. Sinun tulisi pystyä laulamaan suoraviivaisia melodioita (yhdistettynä mahdollisesti myös huutoon) mutta tärkeintä on että pysyt vireessä ja omaat äänen joka taipuu aggressiivisesta ilmaisusta ihan sinne herkempäänkin suuntaan. Sinun tulisi pystyä tekemään myös dynamiikkaa/ tunnelmien muutoksia: vaihtamaan esimerkiksi cleanin tai rauhallisen versen, ja aggressiivisen kertosäkeen välillä. Eli: aggressiivista tulkintaa, kunhan laulusuoritus menee "melodian ehdoilla".... Vaikeaa keksiä hyvää esimerkkiä yksittäisestä laulajasta, mutta joku Layne Staley/ Kurt Cobain/ Chris Cornell/ Corey Taylor (erityisesti stone sour)/ Chester Bennington -tyyliä tässä ehkä haetaan. Esimerkit toki yliampuvia mutta jotain sen suuntaista laulua ja lyriikkaa tarvittaisiin.

Yhtyeessä tällä hetkellä siis rytmi/ riffipainotteinen kitaristi, basisti sekä rumpali. Laulajalle olisi kaikista suurin tarve. Myös toinen kitaristi on tervetullut mikäli oikean tyylinen löydetään. Musiikki mitä tehdään, on pääosin aika synkkää. Karkeasti sanottuna jossain siinä rock-ja metallimusiikin v

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 17-24
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0403522050
Sähköposti: lonka.onni@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti