Muusikoiden.net
14.10.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Haetaan monipuolista basistia ja rumpalia!
Lisätty: 11.10.2019
Voimassa: 07.04.2020
Ilmoittaja: rocky0 (#67547)Lähetä pikaviesti »
Hakusessa olisi rumpali ja basisti soittamaan raskasta musiikkia. Raskas musiikki on tosiaan laaja käsite, mutta suurimpina vaikutteina itselle kitaristina ja biisinkirjottajina toimivat varmaan Gojira, Mastodon, Deftones, Korn, Opeth, Steven Wilson/Porcupine Tree, The Ocean, Meshuggah, erilaiset post-rock/metal yhtyeet kuten God is an astronaut jne jne. Skaala on varsin laaja. Biisimateriaalia löytyy "pöytälaatikosta" kymmenittäin, joista osa on lähellä valmista sävellyksellisesti bändiäänittämistä varten. Avoin olisin myös lisäämään musiikkiin jotain elektronista elementtiä ambient-tyyliin. Pääasia että mieli olisi avoin kaikenlaiselle musiikille mitä sattuu syntymään!

Itse kitaristina olen soittanut on/off yli kymmenen vuotta. Mikään virtuoosi en ole, mutta vahvuuteni on säveltämisessä ja komppikitaroinnissa.

Rumpalilta toivoisi tyylitajua soittoon ja groovea, sekä kova juttu olisi jos sinulta löytyisi vielä tarvittaessa nopeuttakin kun biisi sitä vaatii, eli ns. tuplia kyrpänä osastokin taittuisi. Mitään yltiöteknistä progea ei ole tarkoitus soittaa, mutta tyylitajuinen kikkailu on enemmän kuin toivottava. Hienoa olisi myös jos rumpalina sinulta löytyisi itseltä sävellys tai sovitustajua omille osioille. Itse kitaristina en välttämättä osaa kirjoittaa rumpuja muuta kuin lähinnä suuntaa antavasti.

Basisti! Toivoisin sinulta löytyvän sovitustajun lisäksi myös sävellystaitoa omille bassokuvioille. Itse kitaristina en välttämättä osaa ajatella basso-osioita kuin basisti. Olisi hienoa, jos bassollakin olisi ihan oma rooli bändissä eikä vain tukemassa kitaristin chuggeja.

Tällä hetkellä alustavasti on ollut puhetta potentiaalisen vokalistin kanssa ja toisen kitaristin kanssa tästä projektista, eli enää puuttuisi bändin selkäranka eli rytmimiehet! Laita siis pikaviestiä, jos tuntuu että oisit oikea jäbä tällaiseen projektiin. Toiveena olisi äänittää musiikkia julkaisukelpoiseksi asti vaikkapa biisi kerrallaan ja toivottavasti joskus päästä keikkailemaan.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: +28v
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti