Muusikoiden.net
29.02.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Rentoja kitaratunteja Turussa tai Skypessä
Lisätty: 28.09.2019
Voimassa: 25.03.2020
Ilmoittaja: aalinikula (#162174)Lähetä pikaviesti »

Tarjoan laadukasta kitaransoiton- ja musiikin teorian opetusta Turussa tai etänä Skypen välityksellä. Tunnit voivat lähteä aivan alkeista. Kokeneempien oppilaiden tapauksessa aiheita ovat mm. improvisointi, säveltapailu, nuotinluku, soolokitaransoitto, Alexander-tekniikka, omien biisien tekeminen/sovittaminen ja kappaleiden tyylinmukainen esittäminen. Musiikkityylin puolesta ei ole rajoituksia - tuntieni päätavoite on antaa sinulle työkalut joilla lopulta opetat itse itseäsi.

Olen opiskellut sävellystä ja sovittamista Berklee College of Musicissa, Bostonissa. Opettajinani ovat vuosien varrella toimineet mm. Julian Lage, Nir Felder, Oz Noy ja Teemu Viinikainen. Yksityisen soitonopetuksen ja keikkamuusikon töiden lisäksi toimin soitonopettajana erinäisissä kouluissa Turussa ja Helsingissä.

Kaiken ikäiset- ja tasoiset soittajat, niin akustiset kuin sähköisetkin, ovat tervetulleita! Tunnit pidän kotonani Kakolanmäen kupeessa. Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin kulttuurisetelit. Kyselyt sähköpostitse aapo@aapoalinikula.com.

Jag lär också på svenska / I also teach in English

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: aapo@aapoalinikula.com
Internet: http://aapoalinikula.com
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti