Muusikoiden.net
29.02.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Laulajat
Lisätty: 27.09.2019
Voimassa: 24.03.2020
Ilmoittaja: Live-bändi (#204615)Lähetä pikaviesti »

Laulajat huomio! "Juice" tekee muuttoa Tampereelle. Alustava tiedustelu Pirkanmaan alueen mies/naislaulaja tarjonnasta, mahdollisesti ensi vuonna paikkakunnalle muuton johdosta.

Olen siis säveltävä ja sanoittava soittaja. Sävellän, sovitan ja soitan laulumelodiat taustoihin, esitän ne duona laulajan kanssa ja keikkapalkkiot puoliksi. Kokemusta kyseisestä toiminnasta on muutamia vuosia, isoiltakin festarilavoilta. Lisätietoja ja biisi näytteitä saa tarvittessa yv;nä.

Etsin duo pariksi henkilöä jolle laulu ja tämä proggis on pääjuttu, ei sivuprojekti soittamisen tai toisen orkesterin ohessa. Plussaa jos soitat muuta kuin kitaraa, mutta mieluiten pelkkä laulaja. Harrastelija tai ammattilainen käy, kunhan laulu on nuotin tarkkaa. Loppu on sitten kiinni henkilökemiasta ja yhteisestä genrestä, joka tässä tapauksessa on suomenkielistä pop-rock-iskelmän sekoitus.

Ps. Otetaan vastaan myös hyviä päivätyöpaikka vinkkejä, muusikoille sopivaa työtä, että aikaa jäisi myös musiikki harrastukselle. Työvinkki toive olisi tietenkin musiikkialan duunit . . .

Ystävällisin terveisin ”Juice” Savosta
(esikuva Juice Leskinen ei liity mitenkään tuotantoon)

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kuukauden
Ikä: aikuinen
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti