Muusikoiden.net
10.12.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Musikaaliryhmää
Lisätty: 26.09.2019
Voimassa: 23.03.2020
Ilmoittaja: Youngbassist (#162526)Lähetä pikaviesti »
Hei!

Tässä jokunen päivä sitten mulle tuli idea bändistä joka yhdistelisi hieman teatteria musiikkiinsa ja esiintymiseen. Jonkinlainen Disney/Tim Burton -tyyppinen ratkaisu jossa kappale on yhdistetty hahmoon, joka kyseisen biisin esittää. Sitä on netissä hieman vaikea selittää, mutta toivon että edes joku tajusi mitä tarkoitan. Iällä, sukupuolella ja kokemuksella ei ole niinkään väliä vaikka itse vasta 16 kesänen. Mikäli tykkäät laulaa, näytellä sekä soittaa niin tää projekti saattaa olla just sulle. Ja laulusta puheen ollen, olisi erittäin paljon plussaa jos laulutaitoa löytyy. Sillä ei ole vielä väliä, mitä soitinta soitat, sillä kaikista epäsuosituimmille soittimille saattaa olla käyttöä.

Olisi mukava saada kasaan semmoinen 6-10 hengen kokoinen porukka ja tuokin määrä voi ylittyä mikäli oikein paljon innostusta löytyy. Biiseistä sen verran sanottavaa, että kaikki pitäisi säveltää ja sanoittaa itse, vaikka olenkin avoin coverien vääntämiselle, niin pitää varmistaa ettei koko ohjelmisto koostu niistä. Biisit(ja tarvittaessa myös musavideot)voitaisiin upata YouTubeen, kanava on juuri tekeillä.

Mainitsin kai kaiken oleellisen. Jos on kysyttävää tai kiinnostusta, niin ota yhteyttä tekstiviestillä/soittamalla. Pikaviestiäkin voi laittaa tänne, sillä tarkistan ne erittäin usein.

Kiitos.

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: Ei väliä
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Urjala (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: +358451739333
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti