Muusikoiden.net
07.12.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: 60-luvun Brittibändien tuotantoa soittavat
Lisätty: 25.09.2019
Voimassa: 22.03.2020
Ilmoittaja: Rokkipeikko (#42155)Lähetä pikaviesti »

Moi!

Olen 36-vuotias turkulainen, joka on soittanut blues/roots -kitaraa koko ikänsä. Arkistoista, joslta löytyy arkistomateriaalia kaksi vuotta Roots-kitaraa soittaneena ja bändikokemusta Youtubesta hakutermillä "Jere Sumell Wild Sounds Proudmary Live", ja sitten vielä 1998 ko soitan soolon koulun musaluokassa Tanskalaisten veljesten "Lundgren" bändin "Lollipops":in Hitin "I Will Stay" -Hitin. Mun ääniraidassa, jonka oikeudet menetin tohon filmaukseen Star Zonelle (Meidän ylä-aste-aikainen bändin tuotantoyhtiön toimitusjohtaja Arimo Leppä.), ni sanon, että se on "Alkuperäinen Hurriganes - kappale", mutta ostin levyn "Live in Stockholm 1977" Hurriganes -levyn aiemmin, ja kuulin biisin ekaa kertaa siitä, ja se tuli meidän bändin ohjelmistoon.

Tää johdantona. Kukaan ei oo vielä kääntänyt suomeksi 60-70-luvun Britti-kitaristien luomien bändien tuotantoa, ja mä avasin pelin Pink Floydin "Money" -biisillä sen jälkeen, ko mä olin kääntyänyt Jukka Virtasen Spedelle tekemän Speedy Gondzales - elokuvaan tekemän soundtrack--sian, joka on Klassikko täytyy myöntää "Bounty Hunters on the Run.".

Mä oon punavihreä vasemmistolainen, ja mun ainoa kanava tällä hetkellä on netti, ni jos löytyy jotain tommosta hyvää 60-70-luvun Britti-rockia tekevää bändiä Rolling Stones/Pink Floyd/ Cream / Eric Clapton / Dire Straits/ Cream tottakai Claptonista tulee mieleen/ Deep Purple, niin olisin otettu kääntämään suomeksi punavihreästi tekstejä, ja tottakai tullaan keikalle ne kuulemaan!

Mun referenssi on tossa Lyriikoiden MusicMatchBoxissa netissä tekstien osalta sen lisäksi, mitä mä tein Pasi Kostiaisen kanssa yhteistyönä sanottaen tuon Teosto - vapaan Kostiainen & Guitars tuottaman Americano -rallin "Arizonan Aavikon Lentävät siat".

Suora linkki profiiliini on lyriikoiden osalta:

https://www.musixmatch.com/profile/ … lid=IwAR30Ef8pZNYiTcUmAPskRsdkfuiK5

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 36
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Internet: http://www.mikseri.net … iesjakitara.150874.php
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti