Muusikoiden.net
07.12.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Basistille bändiä/projektia
Lisätty: 24.09.2019
Voimassa: 20.03.2020
Ilmoittaja: Mä vaan (#131821)Lähetä pikaviesti »
Hey you crazy kids!

23-vuotias, sävellystaitoinen basisti Tampereelta hakee uutta bändiä/projektia. Ei siis tarvitse olla täysin uusi proggis, mukaan hyppääminen kiinnostaa hyvinkin. Omia biisejä löytyy myös jonkin verran jos musatyylit natsaa.

Oma musamaku on hyvin laaja, mutta tavara mitä haluaisin soittaa kulkee hieman kapeammalla, mutta silti lavealla sektorilla. Otetaan nyt vaikka tuollainen sikermä kuin Muse-Leprous-Haken-Nightwish-Medeia-Meshuggah-Biffy Clyro-Rammstein-Mew.

Eli kuten varmaan on helppo huomata, musamaku menee eniten hörhöilyn ja enemmän tai vähemmän progemetallin suunnalla. Toki sitten löytyy simppelimpää kamaa mikä kiinnostaa, mutta pidän mielen avoinna ehdotuksille. Covereita en mieluusti halua soittaa pääsääntöisesti, settien täytteenä ehkä pari menee vielä. Sen verran voin myös sanoa, että etenkin Musen, Mewin ja Leprouksen diggailun ansiosta meikää ei haittaa vähääkään heittää twistinä mukaan biisejä missä en soita ollenkaan, koskettimilla, taustoilla ja rummuilla tunteilu(tai ei), kelpaa ja on oivaa vaihtelua.

Sanotaan nyt yksinkertaistettuna näin, että ihan dödis- tai rässiprojektien ei kannata tällä kertaa ottaa yhteyttä, diggaan kyllä teidän musasta mutta haluan ufoilla.

Omat, asialliset kamat löytyy ja treeniksen vuokriin osallistuminen on itsestäänselvyys.

Laittakee yhteyttä pikaviestillä jos nappaa.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti