Muusikoiden.net
29.02.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: TASTEFUL TURMOIL etsii soittajia!
Lisätty: 22.09.2019
Voimassa: 26.04.2020
Ilmoittaja: 1Heikkilän.aleksi (#187276)Lähetä pikaviesti »

Onko kiinnostusta lähteä säveltämään ja soittamaan musiikkia tosissaan? Tästä sulle bändi metallipää!

Thrash/Extreme metal poppoo TASTEFUL TURMOIL etsii soittajia riveihinsä laulaja/kitaristin ja basistin poisjäämisen takia. Toimimme tällä hetkellä Tampere/Jyväskylä alueella mutta treenitila sijaitsee toistaiseksi Kannuksessa. Tällä hetkellä kitaristi & rumpalin voimin ei ole varaa ottaa treenitilaa kaupungista, katsotaan se kuntoon bändin ollessa enempi kasassa täällä suunnalla!

Meillä on takana lähes 5 vuotta ja 2 albumia joten olemme kohtuullisen hyvässä vaiheessa menossa eteenpäin. Työpöydällä on tällä hetkellä 2-3 levyllistä täysin uutta materiaalia jota olemme ryöpänneet muutaman kuukauden. Hakusessa olisi jo jonkinlaista soittokokemusta omaava omaperäinen ja luova persoona jolta sujuu biisien nopea opetteleminen ja myös omien sävellysten/sovitusten luominen. Emme etsi pelkkiä viikonloppuharrastajia riveihimme joille bändi on vain taustatoimintaa!

Päällimmäiset inspiraation lähteen soittourani alkuaikoina olivat Sepultura, Metallica, Slayer, Iron Maiden ja muut klassikot mutta sävellystyylini on viime vuosina ollut thrash metalliin pohajutuva soppa. Genret kuten groove metal, death metal ja jopa jossain määrin black metal on inspiroinut luomaan aivan omaa genresekoitusta. Nuo uudemmat bändit kuten Gojira, Behemoth, Opeth, Slipknot ja Stam1na ovat herättäneet paljon uusia puolia.

Materiaalia löytyy Spotifystä ja Youtubesta esimerkiksi. Ota yhteyttä niin katsellaan tarkemmin miten meillä juttu lähtee rullaamaan!

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: +18
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 045 840 9410
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti