Muusikoiden.net
07.12.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Soittelija etsii soittelijoita
Lisätty: 20.09.2019
Voimassa: 17.03.2020
Ilmoittaja: drykki (#159901)Lähetä pikaviesti »
Olen tässä aina aika ajoin käynyt vilkuilemassa tätä wanted palstaa. Paljon on hevijuttuja ja vanhat sedät etsii blues kitaristia soittelemaat ikivihreitä mutta en vielä ole nähnyt kertaakaan ihan omiin musamieltymyksiin osuvaa hakua, joten silloin ei varmasti auta muu kun väkertää itse oma.

Olen pitkään soittanut kitaraa ja jossain vaiheessa mukaan tuli abletonilla kikkailut ja rumpukoneineen ja kiippareineen. Luonnoksia on kerääntynyt useita satoja, joten niiltä osin on ihan hyvä tilanne mutta ei vaan ole koskaan tullut hiottua niitä kenenkään kanssa tai ole tullut ottaneeksi jonkun muun näkemystä säveltämisprosessiin mukaan, jolloin tuppaa tulemaan pitkällä aikavälillä aika yksitoikkoista settiä.

Helpointa on kaiketi listata tähän bändejä mitkä kiehtoo, minkä tyylistä olisi kiva soitella ja mitä on tullut viime aikoina kuunneltua, jonka jälkeen odotella ja katsoa moniko kala nappaa syöttiin. Nimeän tähän nyt sopivan pituisen listan mahdollista projektia tyylillisesti sivuavia artisteja ja yhtyeitä:

Porches, Jay Som, Metronomy, The Cults, Radiohead (In Rainbows, The King Of Limbs), Sugar Candy Mountain, Melodys Echo Chamber, Bedroom pop artistit (Boy Pablo, Gus Dapperton, Clairo, Yellow Days, No Vacation, Still Woozy) Papooz, Thom Yorke, MGMT (Oracular Spectacular, Congratulations), La Femme, Prince Rama(Xtreme Now), Wampire, Phoenix, Mild High Club, Homeshake.

Tuntuupa hirveältä läntätä hirveä lista mutta se tuntuu nyt helpoimmalta ja tehokkaimmalta tavalta toimia. Eli jos yksi tai useampi yllämainituista orkestereista/artisteista on lähellä sydäntä ja osaat soittaa jotain soitinta, niin pistä viestiä ja pohditaan yhdessä lisää.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 18-40
Osasto: Muut
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti