Muusikoiden.net
07.12.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Haetaan bändikavereita jakamaan musiikillisia visioita
Lisätty: 18.09.2019
Voimassa: 31.12.2019
Ilmoittaja: hannat156 (#208457)Lähetä pikaviesti »

Olen jo pidemmän aikaa miettinyt asiaa, ja jostain syystä tuntemattomasta – ehkä Rammsteinin huikealla keikalla saattaisi olla jotain tekemistä tämän kanssa – juurikin tänä syksynä ajatus on voimistunut, nimittäin kaipaisin kipeästi omaa bändiä – ihmisiä, joiden kanssa jakaa musiikillisia ja taiteellisia visioita. Miksipä näin? Noh, oma pääkoppa pursuaa musiikillisia ideoita ja esiintymäänkin olisi kova hinku päästä. Yhden naisen orkesteri ei kuitenkaan ole ihan meikäläisen juttu, joten kaipaisin niitä muitakin tyyppejä ympärilleni.

Musiikkiopistokoulutuksesta huolimatta täydelliseksi hiotun musiikillisen taidon sijaan itseltäni löytyy enemmänkin ehkä inspiraatiota sekä hullujakin ideoita. Osaan soittaa suutani – jopa niin, ettei minua ole yleensä karaokekuppiloista karkotettu, vaikka Barbie Girl on useampaan kertaan lurautettukin – kitaraa sekä koskettimia. Onpahan sitä tullut tehtyä omia biisejä ja pikkuriffejä, joista varmastikin saisi jopa kokonaisia kappaleita työstettyä. Olen myös intohimoinen kirjoittaja ja lyriikoitakin voisi takataskusta löytyä.
Yksittäistä lempibändiä/artistia on melko vaikea sanoa, mutta tässä joitain satunnaisessa järjestyksessä: Tool, Rammstein, Kingston Wall, The Doors, Pink Floyd sekä Queen. Musiikkityylejä kuuntelen klassisesta psykedeeliseen progeen saakka. Ainoa tyyli, jota en voi sietää on rap – no offense to anyone!

Ihanteena olisi, että bändikaverit löytyisivät Pirkanmaan alueelta, – minä siis sijaitsen Sastamalassa, mutta sinun ei tarvitse sijaita tällä kylällä – jotta saataisiin järjestettyä edes jonkinasteisia säännöllisiä harjoituksia, mutta toki asiat ovat soviteltavissa ja neuvoteltavissa hyvien tyyppien löytymisen myötä. Asun syrjäseudulla (n. 50 km Tampereelta) ja täällä saa vapaasti mölytä, joten bändikämppäkin olisi omasta takaa - vain soittajat puuttuvat.
Jos kiinnostuit, enkä kuulostanut liian pelottavalta, laita vapaasti viestiä minulle ja kerro toki jotain mielenkiintoista itsestäsi.

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kuukauden
Ikä: 18 +
Osasto: Muut
Paikkakunta: Sastamala (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti