Muusikoiden.net
23.09.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Basistia myllyyn
Lisätty: 13.09.2019
Voimassa: 01.01.2020
Ilmoittaja: Joona4 (#181348)Lähetä pikaviesti »
Aloteltiin tässä vuodenvaihteen paikkeilla uutta proggiksenpoikasta ja motivaatio sykkiä on kova, joten kriteereistä ensimmäisenä olis että ei mielellään mitään tapa-gonahtelijaa. Genreilyyn en oo koskaan lähtenyt mukaan, mut nyt jotain osviittaa varmaan pakko antaa niin homma soljuu jossain metalcoren ja hardcoren välilihassa ja homma on satunnaisesti jopa melodista. Eli siis, niskasta kii ja päätä patteriin, aina välillä siis. Mieluiten vähän useemmin.

Osaat soittaa? Cool. Löytyy omat soittokamppeet? Cool. (Laulajalta löytyy tarvittaessa basso lainaan) Ei haittaa maksaa kymppi pari treenismaksua kuukaudessa? Cool.

Treenis löytyy Vallilasta!

Ollaan parikymppisten molemmin puolin nuorta sakkia ja omaa diskografiaa löytyy nyt about EP:n verran, ja rumpuja lukuunottamatta koko settilista lähtee nauhalle omasta kotistudiosta. Kyseisten biisien demot saa kuunteluun nyt halutessaan.

Ollaan vitun jees porukkaa, paitsi välillä, ja yleensä sillonkin. Ja tosiaan motivaatioo ja intoa tehdä ja suorittaa löytyy aika hulppeesti, ja toivoisin tätä myös tulevalta Sixxiltämme.

Yhteydenotot puhelimeen, sähköpostiin tai suoraan mnetin inboxiin!

Tycitellään,
-joona & the bois

ps. geneerinen vire of fucking course, vähintään nelonen drop C:hen täytyy löytyä, viides kieli plussaa muttei pakollista.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 16+
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0505701551
Sähköposti: joona.hynninen@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti