Muusikoiden.net
16.09.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Amber Shadows etsii rumpalia! (Grunge / Alt rock / Hard rock)
Lisätty: 12.09.2019
Voimassa: 09.03.2020
Ilmoittaja: ambershadowsrocks (#127707)Lähetä pikaviesti »

Amber Shadows on tähän asti toiminut akustisena duettona, mutta nyt ollaan laajentumassa bändiksi. Tarvitsemme riveihimme taitavan rumpalin, joka on mukava ihminen, tykkää esiintymisestä ja osaa rokata kovaa! Lavakarismasta saa plussapisteitä.

Genrenä on lähinnä grunge, alternative rock ja hard rock. Covereita olemme vetäneet mm. seuraavilta bändeiltä: The Pretty Reckless, Marilyn Manson, Audioslave, Nirvana, Hole, Skunk Anansie, Billy Idol, Dorothy, Chris Cornell, Alice In Chains, Apulanta, The Offspring, System of a Down.

Seuraava keikka on sovittuna perjantaille 1.11. Hard Rock Houseen. Se olisi kiva päästä vetämään bändin kanssa akustisen dueton sijasta. Pääset siis heti lauteille jos lähdet mukaan! Keikkoja on tällä hetkellä muutamia vuodessa, ja lisää haalitaan niin paljon kuin ehditään. Tätä tehdään päivätyön ohessa, mutta tavoitteet ovat korkealla. Tavoitteena on vielä jonain päivänä mennä Tavastialle!

Omia kappaleita on tällä hetkellä 6 kpl, ja nämä olisi tarkoitus kokeilla sovittaa bändille sopivan rumpalin löydyttyä. (Kaikki näistä tähän astisista akkaribiiseistä eivät välttämättä taivu bändille, joten katsotaan miten ne muotoutuvat, ja tehdään sitten yhteistyössä uutta musiikkia.)

Omaa musiikkia julkaistaan heti kun se saadaan julkaisukelpoiseksi. Omista biiseistä 2 on englanniksi ja 4 suomeksi, ja todennäköisesti tullaan painottumaan suomenkieliseen materiaaliin, koska sillä pääsisi Suomessa paremmin eteenpäin. Kielivalinnasta voidaan kyllä vielä keskustella bändin kesken.

Seuraavista linkeistä löytyy videoita ja lisätietoja:

www.youtube.com/c/ambershadowsrocks
www.facebook.com/ambershadowsrocks
www.instagram.com/ambershadowsrocks

Testitreenit voidaan järjestää Lauttasaaren Lemmenhotellissa. Soita tai laita meiliä, niin jutellaan lisää!

T: Anne Ala-Pöntiö / Amber Shadows
ambershadowsrocks@gmail.com
044 0707385

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: Ihan sama
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 044 0707385
Internet: https://www.facebook.com/ambershadowsrocks/
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti