Muusikoiden.net
19.02.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Basisti hoi!
Lisätty: 28.08.2019
Voimassa: 23.02.2020
Ilmoittaja: Crowie (#99875)Lähetä pikaviesti »
Alkutekijöissään oleva bändi etsii miehistöönsä basistia kahden kitaristin ja rumpalin jatkeeksi. Homman nimi on omat biisit ja suuntaa antava termi tyylistä olkoon "Rock", sen alla voi tehdä hyvin vapaasti erilaisia biisejä. Soitetaan musiikkia, ei genreä.

Meillä on edellisistä kokoonpanoista kertynyt kokemusta keikkailusta, äänittämisestä ym. bänditoiminnasta vuosien ajalta, mutta kukaan ei koe itseään virtuoosiksi/ammattilaiseksi. Toivomme kuitenkin sinulta myös aiempaa kokemusta bänditouhuista motivaation, ennakkoluulottoman asenteen ja sovituskyvyn lisäksi. (Tausta)laulutaito ehdottomasti plussaa.

Kuten sanottua homma on vielä nuori, emmekä pyydä sinua katettuun pöytään opettelemaan pelkästään valmiita biisejä, vaan luomaan porukassa omaa juttuamme. Valmiita biisejä on toki jonkin verran myös valmiina, treenataan ne kuntoon kimpassa! Treenikämppä löytyy Koillis-Helsingistä, hyvien kulkuyhteyksien varrelta.

Pistä pikaviestiä jos kiinnostuit niin jutellaan lisää!

PS. Jos omaat coolin taiteilijanimen joka sisältää kirjaimia "X", "Z", tai pahimmillaan useamman kappaleen näitä peräkkäin, et todennäköisesti ole etsimämme tyyppi. Meille kelpaat ihan omana itsenäsi! Paitsi jos olet mulkku, siitä jäät heti kiinni.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 20-30
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti