Muusikoiden.net
19.08.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Vokalisti hakee bändiä
Lisätty: 13.08.2019
Voimassa: 05.11.2019
Ilmoittaja: Clayman500 (#148619)Lähetä pikaviesti »

Vokalisti hakee bändiä tositarkoituksella.

Voitte olla jo keikka- ja studiokokemusta omaava pumppu tai vasta perustamisvaiheessa oleva bändi. Tärkeintä olisi että kaikilta soittajilta löytyy jonkin verran kokemusta bändissä soittamisesta. Itsellä on monen vuoden, muutaman keikan ja parin studionauhoituksen verran kokemusta Ruins of Humanity bändin keulahahmona sekä muutaman kuukauden ja yhden keikan kokemus War Hammer bändin vokalistina. Tämän lisäksi on lyhyempiä kokeiluja metalcorea ja melodista metallia soittavista projekteista.

Musiikin suhteen olen melko kaikkiruokainen ja kaikki muu musiikki paitsi HipHop ja sen alalajit sekä suoranainen konemusiikki voisivat olla kiinnostavia. Oma bändikokemus on suurilta osin metallimusiikista.
Oma äänialani on melko kirjava ja kykenen niin puhtaaseen lauluun (lukuunottamatta erittäin korkeaa äänialaa), Mokoman tyylisiin raspivokaleihin sekä kaikenmoiseen ärinään ja örinään. Särövokaleistani löytyy näytteitä Ruins of Humanityn julkaisuista. Puhtaista vokaleista ja raspista ei tällä hetkellä löydy äänitteitä, mutta voin nauhoittaa ja lähettää tarpeen mukaan jotta tiedätte onko ääneni sitä mitä haette.

Työ- ja perhetilanteen takia en mielelläni liiku Vaasaa pidemmälle enkä pysty päivittäisiin bändiharjoituksiin, vaan pääsen kerran tai pari viikossa bänditreeneihin. Henkilökohtainen harjoittelu vokalien suhteen on asia jota pystyn tekemään päivittäin ja jatkuvasti.

Omia tavoitteita on tällä hetkellä päästä piakoin takaisin keikkalavoille sekä äänittämään uutta musiikkia samalla kun hion ja kehitän omia taitojani vokalistina, sanoittajana ja tarvittaessa säveltäjänä.

Jos yhtään nappasi niin ottakaa rohkeasti yhteyttä puh 0451795325 tai sähköpostiin tuomasv2@gmail.com.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: +20 (Oma ikä 30)
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Vaasa (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0451795325
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti