Muusikoiden.net
19.08.2019
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Kenkein tuijottelua ja psykedeliaa
Lisätty: 08.08.2019
Voimassa: 01.12.2019
Ilmoittaja: suprmiikka (#115496)Lähetä pikaviesti »
Moi. Omat lyhyet ja typerät elämänsä bändeissä touhuillut kaksikko (laulaja/kiipparisti ja basisti) etsii skebailijaa ja rumpalia joukkoonsa. Tarkoituksena olisi tuijotella kenkiin ja välillä toisiimme, ehkä jopa satunnaisesti myös yleisöön.

Ideana tehdä laaja-äänimaailmallista postrock/shoegazing/stoner/postpunk junnailua efektipedaaleita säästelemättä. Soundimaailmaa täydentämään sitten kakkoskitaraa ja kiipparia fiiliksen mukaan. Olisi myös mageeta jos kitaristilta ja/tai rumpalilta lähtisi jotain pientä stemmaa mutta ei ole vaadittua.

Tarkoitus ei ole lähteä toisentamaan shoegazing ja post-rock Jumalia vaan kehittää oma uskonto, omissa mielissämme Stoner-rytmittelyin ja ehkä jopa vähän blues-vivahtein paikoin. Paljon riippuu sinusta millaista saundia lähdetään kehittämään. Toivoisimme, että kitaristi olisi verrattain ahkera riffinikkari, biisien rakenteita voidaan porukalla työstää ja allekirjoittaneella on siitä myös kokemusta.

Treenikseltä löytyy rummut perussetillä, iso basari, iso snare, pari tomia ja krässiä. Rumpali toki voi tuoda myös oman setin mutta ei välttämätöntä. Katsotaan sitä paremmin sitten, kokeilemaan voi tulla ihan vermeittä kuitenkin.

Iso ja tilava treenis nauhoituskalustoineen, sohvineen ja jääkaappeineen löytyy Kaarinan Piispanristiltä, jonne kulkee helposti autolla tai bussilla.

Ensimmäisenä etappina on saada omia kappaleita jonnin verran kasaan, että voidaan laittaa tavaraa narulle ja ehkä mennä ihan yleisön eteen fiilistelemään. Musavideoita ym. mediaa on myös tarkoitus työstää ja allekirjoittaneella siihen vermeet sekä osaaminen. Treenaus onnistuu vkolla iltaisin tai sitten vaihtoehtoisesti vkolopputreeneinä. Pistä viestiä ja tule testailemaan, juttelemaan niin katsotaan miten asia etenee.

Olemme 30-40 vuotiaita janttereita, iällä tosin ei ole mitään merkitystä. Pääasia että soitto kiinnostaa ja kulkee

Pistä pikaviestiä jos olet kiinnostunut.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti