Muusikoiden.net
24.08.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Uutta yhtyettä muodostamassa
Lisätty: 07.08.2019
Voimassa: 07.10.2019
Ilmoittaja: Paha vaatturi (#149227)Lähetä pikaviesti »
Olen 23-vuotias Hyvinkääläinen kitaristi. Haluaisin perustaa uuden bändin, mutta soittajat puuttuvat vielä. Potentiaalinen toinen kitaristi ja basisti ovat tiedossa, mutta rumpali, laulaja ja mahd. kiipparisti uupuvat täysin.

Soittokokemusta on kertynyt vuosien aikana jonkin verran, ja perusjutut ovat hyvin hallussa. Kykenen laulamaan auttavasti, mutta mielummin jään taustoja hoilailemaan. Osaamista ja ymmärrystä minulta löytyy myös musiikkiteknologian puolelta, PA:n kasailusta, äänittämisestä ja miksailusta. Sävellän myös, ja äänittelen omia demoja. Keikkakelpoiset kitarakamat löytyvät omasta takaa.

Voit olla mies, nainen tai mitä vaan siltä väliltä, eikä ikärajoja ole täysi-ikäisyyden lisäksi. Toivon mukaan hallitset oman instrumenttisi, vaikka mikään virtuoosi ei tarvitse olla. Lähtötaso pidetään suht alhaalla, että saadaan homma rullaamaan tehokkaasti. Covereilla on hyvä lähteä liikkeelle, mutta tavoitteena olisi tehdä omaa musiikkia. Genrerajoja en pidä tärkänä, mutta jossain popin, rockin ja metallin maastoissa omat sävellykseni ja makuni liikkuvat.

Vaikuttajiksi mainittakoon eräät kesto- ja tämän hetkiset suosikit: Ismo Alanko kaikissa muodoissaan, Zen Cafe, Kingston Wall, Ursus Factory, Stam1na, Huora, YUP, Ghost, yms. Kuten huomata saattaa, kotimainen musiikki on hyvin edustettuna, ja toivoisinkin bändimme laulavan suomeksi. Tämä tietty on eniten kiinni lopullisesta sanoittajasta.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Hyvinkää (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti