Muusikoiden.net
24.08.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Progehtava rock/metalli-projekti vailla basistia
Lisätty: 04.08.2019
Voimassa: 01.10.2019
Ilmoittaja: Nacher (#47607)Lähetä pikaviesti »
Turkulainen genremäärittelyä pakoileva projekti olisi basistia vailla. Kappalemateriaalia on jo pari vuotta kehitelty, ja hiljalleen aletaan olla tilanteessa, jossa setti alkaa hahmottua ja treenikselle lähtö olisi vihdoin ajankohtaista. Kaikki muut jäsenet (kaksi kitaristia, rumpali ja laulaja) ovat jo olemassa, mutta basistia olemme yhä vailla.

Bändin tyylisuuntaa on aika mahdotonta tiivistää johokin genre- tai bändivertaukseen, mutta keskiössä on rullaavuus, sointuvetoisuus, sulavat siirtymät cleanimman ja säröisemmän soitannon välillä sekä maltillinen progeilu. Djenttiin tai silkkaan häröilyprogeen ei pyritä, omaperäiseen musiikkiin kyllä. Luotto omaan biisimateriaaliin on meillä vahvaa ja sen puolesta potentiaalia kyllä riittää aika pitkällekin.

Teknisestä soitettavasta ei ole kyse, vaikka rytmiikka ja kappalerakenteet eivät ole aina helpommasta päästä. Musiikki on enemmän sointu- kuin riffipohjaista, joten basistilla on iso merkitys harmonoiden ja sointujen täydentämisessä. Otenautanäppäryyttä tärkeämpää on siis se, että soitat hyvässä rytmissä ja hyvällä soundilla. Soittokamat toki oltava riittävän tasoiset, eikä pahaksi pistetä jos basistilla olisi muutama pedaalikin.

Bändin tyyppien keski-ikä lienee siinä 35 tienoilla, joten ihan junnuja ei olla. Treenis sijaitsee vähän kauempana ja sinne kuljetaan kimppakyydeillä.

Jos bassottelu vähän omaperäisemmässä bändissä kiinnostaa, laitahan yv:llä viestiä. Vastalahjaksi saat alustavia biisinpohjia kuunneltavaksi.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti