Muusikoiden.net
19.08.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Blues/soul (+/indie folk/country)-orkesteri?
Lisätty: 02.08.2019
Voimassa: 31.10.2019
Ilmoittaja: Hanna (Nippi) (#183371)Lähetä pikaviesti »

Löytyisikö orkesteria/duo/trio-kokoonpanoa vailla laulajaa tai innokkaita tyyppejä perustamaan jonkinlainen kokoonpano otsikon mukaisella genre-fokuksella? Tositarkoituksella.

Olen 34-vuotias yksityisyrittäjä Espoosta. Koko ikäni olen laulua harrastanut, niin kuorossa, bändissä, laulutunteja kahlaten jne. Olen esiintynyt paljon, erilaisissa juhlissa, bändin kanssa keikoilla jne. Aiemmalta koulutukseltani olen tanssija, ja tanssin puolelta on kertynyt myös paljon esiintymiskokemusta musiikkiteatterin yms projektien puolelta
Tällä hetkellä jammailen blues/rock/country-henkisessä orkesterissa laulajana nyt kolmatta vuotta, ja kaipaisin lisää erityisesti bluesia elämääni. Myös soul, country/rock ja vähän eri laidasta, indie folk innostaa.
Itseäni on viime aikoina inspiroinut mm. The Ori Naftaly Band, Beth Hart (& Joe Bonamassa), Amy Winehouse, Teresa James, The Civil Wars, Kellie Rucker, Janis Joplin...
Viimeisen puoli vuotta olen myös laulutunneilla keskittynyt blues-laulutekniikkaan ja -tulkintaan erittäin osaavan lauluopettajan opastuksella.
En tavoittele maailmanmainetta tai julkisuutta mutta kova tarve olisi laulaa enemmän, kehittyä laulajana ja tehdä keikkoja. Ja nimenomaan tehdä sitä hyvän porukan kanssa, tosissaan mutta ei ryppyotsalla ;) Cover-meininki sopii hyvin mutta jos intoa/kiinnostusta/osaamista löytyy niin toki omienkin biisien tekeminen olisi hienoa.
Mieluiten laulan englanniksi. Ääninäytteitä on olemassa joten tarvittaessa lähettelen. Auto ja kortti löytyy joten välimatkat ei ole ongelma.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 25-60
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0445420550
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti