Muusikoiden.net
19.08.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Corepelleilyä
Lisätty: 29.07.2019
Voimassa: 24.01.2020
Ilmoittaja: JanLoaFarron (#190230)Lähetä pikaviesti »
Saatana. Basisti lähti litomaan koska bass player be bass players, joten nyt ois uutta nelikielitaiteilijaa hakusessa.

Aloteltiin tässä vuodenvaihteen paikkeilla uutta proggiksenpoikasta ja motivaatio sykkiä on kova, joten kriteereistä ensimmäisenä olis että ei mielellään mitään tapa-gonahtelijaa. Genreilyyn en oo koskaan lähtenyt mukaan, mut nyt jotain osviittaa varmaan pakko antaa niin homma soljuu jossain metalcoren ja hardcoren välilihassa ja homma on satunnaisesti jopa melodista. Eli siis, niskasta kii ja päätä patteriin, aina välillä siis. Mieluiten vähän useemmin.

Osaat soittaa? Cool. Löytyy omat soittokamppeet? Cool. Ei haittaa maksaa kymppi pari treenismaksua kuukaudessa? Cool. Olet sitä mieltä et päihteet on vitun jees ja/tai white supremacy? Not so cool.

Ollaan parikymppisten molemmin puolin nuorta sakkia ja omaa diskografiaa löytyy nyt about EP:n verran, ja rumpuja lukuunottamatta koko settilista lähtee nauhalle omasta kotistudiosta. Kyseisten biisien demot saapi sitten kokelaat kuunneltavaksi jos siihen pisteeseen tullaan.

Tällä hetkellä ollaan levittäydytty pitkin maata sen verta laajasti ettei polkupyörä taida ihan riittää matkustamiseen, mut ois kesän maissa tarkoitus keskittyä kohti suurta ja mahtavaa Helsinkiä jonne homma sit painottuu.

Ollaan vitun jees porukkaa, paitsi välillä, ja yleensä sillonkin. Ja tosiaan motivaatioo ja intoa tehdä ja suorittaa löytyy aika hulppeesti, ja toivoisin tätä myös tulevalta Sixxiltämme.

Tycitellään,
-jantsa & the bois

ps. geneerinen vire of fucking course, vähintään nelonen drop C:hen täytyy löytyä, viides kieli plussaa muttei pakollista.

pps. yhteydenotot tonne meitsin puhelinnumeroon koska muistan ehkä joka toinen viikko käydä tsekkaa mnetin yksityisviestit

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 18+
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0451550526
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti