Muusikoiden.net
19.08.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Löytyiskö täältä muita rämäpäitä?
Lisätty: 25.07.2019
Voimassa: 07.11.2019
Ilmoittaja: Suff (#147181)Lähetä pikaviesti »

Olen laulaja perustamassa metallibändiä Lempäälä/Tampere alueella. Voit toki olla pidemmältäkin jos homma toimii.

Vahvoina vaikutteina Angel Witch, Tribulation ja Alice Cooper. Eräänlaista teatraalista kauhujuttua haluaisin tehdä mutta myös tietynlaisella räkämämäisyydellä, joten mainittakoon thrashbändit Destruction, Razor, Violent Force ja ne loputtomat NWOBHM-bändit. Haluan että siinä musiikissa on paljon tempon vaihteluja kuten Jaguarin Power Games-levyllä ja että se voi jopa vajota hetkelliseen doom metalliin. Mahdollisimman old school meiningillä mennään eli pyritään 70 ja 80 luvun taitteen soundiin. Mulla on punk sen verran veressä että sen vaikutteita saattaa myös eksyä mun biiseihin.

Kitaraa olen soittanut 6-7 vuotta. En ole mikään soolokitaristi mutta voin toki tarpeentullen kitaraa soittaa. Bändissä kokemusta noin vuosi ja saman verran olen käynyt myös laulutunneilla. Keikkakokemusta on kertynyt jonkin verran. Pidän todella paljon esiintymisestä ja teen sen kovalla energialla, joten oletan että muukin bändi tekee samoin. Jos et ole valmis kuolemaan sinne lavalle niin turha vaivautua :) Rennolla meiningillä mennään kunhan olet 100% mukana. En halua mitään porukkaa joka tulee vaan sunnuntaisin soittelemaan huvikseen.

Haavena olisi tehdä joskus levykin, Konseptialbumia olen kirjoittanut/suunnitellut vuosia. Vahva tarina on lähes valmis ja joitakin omia biisin raakileita löytyy. Demon/ääninäytteen saa tietysti kysymällä sähköpostiin ja mulle saa soittaa tai laittaa viestiä koska vaan.

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 27
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Lempäälä (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0409655204
Sähköposti: tunedzilla@hotmail.com
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti