Muusikoiden.net
19.08.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Laulajaa haetaan!
Lisätty: 20.07.2019
Voimassa: 16.01.2020
Ilmoittaja: Vince84 (#118395)Lähetä pikaviesti »
Haetaan tuoreeseen bändiprojektiin laulajaa jolta onnistuu lyriikoiden kirjoittaminen englanniksi. Tällä porukalla ollaan soiteltu jo tovi ja biisejä on sävellettynä hyvä nippu. Sopivaa laulajaa vain ei ole löytynt vielä. Musiikkityyli on jonkinlaista grunge-vaikutteista raskasta rockia. Vaikutteiden kirjo on laaja, mutta Jos nyt jotain bändejä pitäisi mainita niin ainakin Alice In Chains, Soundgarden, Black Sabbath, Stone Temple Pilots, Down ja Crowbar. Mitään näistä ei kuitenkaan kopioida vaan tarkoitus tehdä omantyylistä musiikkia.

Treenikämppä löytyy Nekalan kaupunginosasta ja treenaamme yleensä 1-2 kertaa viikossa. Vähintään kerran viikossa pitäisi siis päästä paikalle ja pystyä maksamaan oma osuus treeniksen vuokrasta. Ammattilaisia ei olla, mutta kaikilla soittajilla on yli kymmenen vuoden kokemus eri bändeistä joten mitään aloittelijoita ei olla. Ikäjakauma on tällä hetkellä 29-34 vuotta ja olemme rentoja tyyppejä joiden kanssa helppo tulla toimeen.
Treeneihin tullaan ajallaan ja treeniaika käytetään tehokkaasti. Tapana ei ole dokailla treeneissä. Toki pari saa ottaa kunhan hommat hoituu. Jos kiinnostus heräsi niin ota yhteyttä pikaviestillä tai sähköpostilla. Biisinäytteitä saa pyytämällä.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: aikuinen
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: mikko.j.antila@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti