Muusikoiden.net
24.08.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Balance etsii uutta basistia!
Lisätty: 19.07.2019
Voimassa: 10.10.2019
Ilmoittaja: TheCreedroope (#181471)Lähetä pikaviesti »

Moikka! Bändimme Balance etsii uutta bassotsiteilijaa riveihimme. Soitamme Progressive/Modernia heviä. Otamme vivahteita vähän kaikkialta koska kaikki bändin jäsenet kuuntelevat vähän erilaista musiikkia mutta pysymme hevin sisällä. Soitamme 6 kielisillä Drop C vireessä ja 7 kielisillä drop G vireessä tällä hetkellä. Biisejä löytyy jonkin verran mutta olemme vielä biisien teko vaiheessa ja tällä hetkellä keskitymme siihen.

Balance sai alkunsa vuonna 2016 ja on siitä asti puoliaktiivisena/aktiivisena soitellut ja tehnyt musaa. Nyt etsimme uutta basistia jotta voimma alkaa kunnolls tekemään musiikkia ja keikkailemaan. Olemme keikkailleet jonkin verran ja ystäviä löytyy eri bändeistä. Osa bändin jäsenistä on aika nuoria mutta yhtä hyviä jos ei parempia kuin muut joten sitä ei tarvitse säikähtää. Bändissä on myös tietysti täysi-ikäisiä.

Basistilta toivoisimme halua soitella ja kykyä soitella musatyylimme heviä ja tietystikkin huumorintajua ja hyvää menoa. Omia rullatuksia haluttaisiin basson soitossa ettei musa olisi vain kitaroitten seuraamista. Tietysti jos haluaa silleen soitella niin sekin käy.
https://youtu.be/cWLEOTAf2Is
Linkin takaa löytyy miskattu demomme Jekyll ja kanavan takaa löytyy muita videoita bändin kekoista.

Yhteydenotot mieluiten viestitse mutta soitellakkin voi.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 16+
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Oulu (Oulun lääni)
Puhelin: 0449990887
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti