Muusikoiden.net
19.07.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Basisti vailla bändiä
Lisätty: 13.07.2019
Voimassa: 30.09.2019
Ilmoittaja: Sui (#187953)Lähetä pikaviesti »
Moi kaikki ~

Olen 20-vuotias lahtelainen basisti ja olisi mahtavaa päästä soittamaan porukalla - ihan silleen rennossa mielessä, mutta esiintyminenkin voisi tietysti olla kivaa. Olisi hienoa saada kasaan omia biisejä jos osaavia ihmisiä löytyy, mutta covereitakin olisi täysin ok soittaa.

Aloitin bassonsoiton syksyllä 2016, sen jälkeen olen soittanut on/off (nyt aktiivisemmin ja motivoituneemmin) ja käynyt myös soittotunneilla. En ole taitava, mutta haluan kehittyä. Minulla on sähköbasso ja lisäksi sähköakustinen. Vahvistin toki löytyy myös. Soitan yleensä sormin, plektrasoitto on opetteluvaiheessa.

Minulla on musiikkiluokkatausta (3.-9.lk), ja osaan myös laulaa jonkin verran. Kitaratunneilla kävin ala-asteella, mutten siinä päässyt juuri eteenpäin. Tykkään myös kirjoittaa, mutten tiedä osaanko oikeastaan sanoittaa.

En ole koskaan esiintynyt basistina, laulanut olen joissain koulun juhlissa. Bändisoittamisesta on hieman kokemusta yhden ryhmätoimintajutun kautta (siellä soittanut syksystä 2017), siinä ryhmässä olen lisäksi laulanut silloin kun laulaja on ollut poissa (ja muutama biisi on sellainen, että lauletaan yhdessä).

Musatyyli, joka kolahtaa eniten, on rock. Itse kuuntelen lähinnä kotimaista rockia ja vastaavaa (esim. Ellips, Haloo Helsinki!, Apulanta, PMMP), mutta soittaessa en ole niin nirso ja esim. jotkin muut musatyylit ja ulkomainen musa käyvät myös todennäköisesti hyvin.

Olisi tärkeintä löytää porukka, jossa tullaan toimeen keskenämme. Varoituksena se, että itselläni on jonkin verran psyykkisiä ongelmia, eli en välttämättä ole normaaleimmasta päästä ja saatan olla väsynyt, mutta jos se ei haittaa niin ei kai siinä mitään. Iällä tai sukupuolella ei minun puolestani ole väliä.

Itse asun tosiaan Lahdessa, mutta ainakin lähipaikkakunnille olisi luultavasti melko helppo matkustaa jos se on tarpeen. Ota yhteyttä (pikaviesti), jos yhtään siltä tuntuu, ja saa myös kysyä jos jokin jäi mietityttämään.

- Sui

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 20
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Lahti (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti