Muusikoiden.net
15.07.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Kitaristi etsii soittoseuraa
Lisätty: 12.07.2019
Voimassa: 01.08.2019
Ilmoittaja: Celixx (#104028)Lähetä pikaviesti »
Hei,

Olen 28-vuotias kitaristi, jolla on lähinnä itsenäisesti opiskeltua soittokokemusta noin 6 vuotta ja bändin kanssa noin 3 - 4 vuotta. Keikkakokemusta vähäisesti, mutta kuitenkin muutamia kertoja. Musiikin teoriastakin on jotain tarttunut matkan varrella. Pidin pitkän tauon (noin neljä vuotta) musiikista opiskellessani itselleni ammatin ja nyt biisikärpänen on iskenyt uudelleen!

Olen nyt vuoden verran lähinnä kotioloissa ja hieman bändinkin kanssa ottanut uudelleen otetta soittimesta. Muutamia soittotuntejakin on tullut samassa käytyä. Nuotteja en osaa lukea ilman apuvälineitä ja monen tunnin äherrystä, mutta tabulatureista osaan melkein lennosta solfata. Olen tosiaan myös toisessa bändissä, mutta kaipaisin soitteluun säännöllisyyttä (esim. kerran viikossa).

Yksinkertaiset soolonpätkät ja melodiat onnistuvat jossain määrin, mutta mikään tiluttaja en ole. Komppaus onnistuu hyvin ja rytmissä pysyn. Omat osuuteni harjoittelen kotona, mutta toki tarkemmat nyanssit on kiva hakea bändin kanssa yhdessä. Mieluiten soittelisin bändin omia biisejä, mutta coveritkin kelpaa. Sävellys onnistuu ja taustalaulut soiton yhteydessä onnistuu.

Edellisten bändien suuntima on ollut punk / pop / metal & rock. Kaikki näistä genreistä luultavasti onnistuukin. Pääosin akustista meininkiä en ole hakemassa vaan sopivasti rouheaa räminää. Omat kitarakamat löytyy.

Ota rohkeasti yhteyttä jos tunsit piston rinnassasi. Mieluiten sähköpostilla tai pikaviestillä. Alueena Tampere ja ympäryskunnat. Oma auto on.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 20+
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti