Muusikoiden.net
18.07.2019
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Napalm Kitten hakee naisvokalistia!
Lisätty: 11.07.2019
Voimassa: 06.01.2020
Ilmoittaja: vuenn (#104761)Lähetä pikaviesti »
Olemme vuonna 2014 perustettu yhtye. Musiikkimme voi kategorisoida monen metalligenren yhdistelmäksi. Kuuntele ja päättele itse! Alla linkki Spotifyyn, jossa kuunneltavissa Mental Beauty Recordsin julkaisema viimeisin EP:mme. Toimintamme on ns. puoliammattimaista. Toimimme harrastuspohjalta, eli leipää ei bändi toistaiseksi pöytään tuo. Pyrimme olemaan aktiivinen ja eteen päin pyrkivä yhtye, joten jatkossakin on tarkoitus haalia enemmän keikkoja ja jatkaa uuden tuotannon tekemistä. Suunnitelmamme on toiminnan vieminen astetta organisoidummalle tasolle. Keikkailtu on laajalti, pääasiassa Pirkanmaan alueella, mutta myös sen ulkopuolella (pk-seutu, satakunta, keski-suomi). 2018 saimme mahdollisuuden astua lavalle myös toveri Venäjän maaperällä.

Haemme uutta naisvoimaa joukkoomme. Oletko varsinainen kultakurkku, tai sellaiseksi harjoitteleva, keulahahmojen kuningatar? Asenteeltasi rok, joustava, rento ja huumorintajuinen? Toivomme sinulta seuraavaa: Toimit yhtyeemme keulakuvana ja pakan päällimmäisenä käyntikorttina. Olet yksi meistä, etkä vieroksu viettää aikaa kanssamme reenikämpän/lavan ulkopuolellakaan. Olet valmis kestämään paskaista huumoriamme ja osallistut huonojen vitsien kertomiseen suurella sydämellä. Lisäpisteitä saat sanoitustaidosta, lontoonkielen taidosta ja kyvystä luoda laulumelodioita. Kaikki musiikillinen osaaminen ja/tai tausta on toki aina plussaa. Rohkeasti hakemusta vetämään! Me bändin urokset emme myöskään ole alaamme täydellisesti hallitsevia superneroja.

Kerrothan kaiken olennaisen itsestäsi, osaamisestasi ja taustoistasi musahommissa. Pyrimme vastaamaan kaikille, puolueelliseen ”Voice of Napalm Kitten!”-arvotaan osallistuneille. Pääsy teatteriviikonlopulle ilmoitetaan vastauksemme yhteydessä, jonka jatkeeksi sovitaan aika prkleen vakavamieliselle työhaastattelulle ja tiukkapipokukkahattutätejäkin niskalenkille heilauttavalle tutustumisleikille.

Yhteydenotot:
napalmkittenband@gmail.com

https://open.spotify.com/artist/5y6 … kb5whl1Ba?si=pw0dLLyHRee-YH3G9-lRIw

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Pirkkala (Länsi-Suomen lääni)
Internet: https://www.facebook.com/napalmkittenband/
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti