Muusikoiden.net
21.06.2019
Kymen konservatorio | Soittajasta muusikoksi 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Miksaan, sävellän ja etsin EDM,POP mies / nais-laulajia
Lisätty: 12.06.2019
Voimassa: 10.08.2019
Ilmoittaja: -Edu- (#35432)Lähetä pikaviesti »

(En poissulje hyviä itseluottavaisia räppäreitä)
Ideana olisi jopa tehdä naisen ja miehen laulamia osuuksia samaan biisiin. Voin itse tarvittaessa hoitaa sanoitus-puolta, mutta jos tekijät pääsee aiheesta kiinni voi itsekin työstää. Jokatapauksessa taiteilijan täysi vapaus, arvostus ja kunnioitus omalla osa-alueella tässä olisi tarjolla, niin sitten on mukavaa että mukaan vaan ja rohkeasti yhteydenottoja!

Laittaisin ehkä tähän eniten referenssiksi Avicii tyyppinen musiikki. Vapaata, mutta tarttuvaa ja hyvä tanssittava rytmi / popahtavuus. Siihen vähän psykedelistä twistiä hyvällä maulla, ehkä kitararaitoja (omistan 10+ kitaroita, laulumikkejä, vermeitä joilla lähteä työtään studiolla).

Osallistuin yhteen miksaus kilpailuun teoksellani alkuvuodesta. Olen kilpailun jälkeen parantanut studioni akustiikkaa, joten tulokset vain paranee miksauksissa. (miksaan, soitan, laulan päivittäin). On taattua ettei jää minun työpanoksesta homma kesken. Etsin myös sellaisia ahkeria tekijöitä, jotka oikeesti haluaa toteuttaa itseään. Asettaisin tavoitteeksi tälle vuodelle alkuun spotify julkaisu(t), some markkinointi ja jos homma alkaa näyttää hyvältä niin muutama muukin biisi kylkeen. Voisi saada jotain tosi hyvää aikaiseksi. En ole ylimielinen, mutta haluan korostaa että olen säveltänyt yli 500 biisiä viimeisen 3 vuoden aikana, joten runkoja on yllinkyllin, joista voi alkaa työstään.

Laitan referenssiksi, jotain tuotoksia. Julkaisen tänäänkin yhden biisin soundcloudiin vaan esittämään taitoja.

https://soundcloud.com/markus-helenius-952570943

Katson eduksi jos pystyy toimimaan etänä, sillä siinä vaiheessa mahdollisuudet on rajattomat. Myös minun studiolle voi tulla äänitteleen aina kun haluaa. (In it for the long haul)

Käymäänkin saa tulla ihan vapaasti ja silloin keitän kyllä makoisat sumpit Mocca Masterilla jos vaan maistuu niin voidaan höpötellä mukavia. :)

Yours. Edizón

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 18+
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Orivesi (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0456135525
Sähköposti: Edun00b@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti