Muusikoiden.net
21.06.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Nurmijärveläinen coverbändi etsii uutta rumplia!
Lisätty: 11.06.2019
Voimassa: 07.12.2019
Ilmoittaja: paskiaispaska (#179918)Lähetä pikaviesti »

Nurmijärveläinen coverbändi hakee asiansa osaavaa rumpalia riveihinsä! Motivoitunu asenne ja halu kehittyä korvaa kyllä pitkän soittohistorian!

Bändillä on hienot treenispuitteet jotka on käytössä 24/7, joten jos matka on treenikselle kohtuullinen, niin siellä saa myös käydä vapaa-ajalla soittelemassa niin paljon ku jaksaa. Omat rummut pitää olla vähintään hankintalistalla ja omien soittovälineiden kunnossapidosta ja virittämisestä olis hyvä olla kiinnostunu muutenki.

Soittelemme aivan laidasta laitaan musiikkia, toivomuksesta ollaan treenattu jopa cheekkiä joskus keikoille... Joten sellasta hyvää asennetta olis hyvä löytyä, että vaikkei se genre just itelle joka biisin kohdalla täysin kolahda, ni hyvä soittaja ottaa niistäki kaiken irti ja yrittää parhaansa :)

Me muut ollaan iältämme siinä 30-40 paikkeilla ja hyvin huumoripohjanen henki meillä, eli ei mitään tosikkoja olla :) Kaikilla myös päivätyöt, joten sellanen puolivakava harrastus kyseessä.

Kesäks ei nyt olla keikkoja hommailtu ku meni uuden rumpalin etsimiseks. Paitsi omat sellaset pienet festarit pidetään tossa elokuun lopussa missä useempi bändi soittamassa ja meillä palkattu ammattirumpali jossei uutta ole löytyny. Mutta heti vaan jos rumpali löytyy ja saadaan settilistat kulkemaan hyvin läpi, niin kyllä sitä mielellään lähtee elävälle yleisölle esiintymään asap :)

Jos innostaa, ni voin puhelimessa kertoa vaikka lisää tai tule käymään treeniksellä kahvilla tai vaikka kaljalla. Alkoholia käytetään kaikki, mutta treenit ja keikat ollaan muutamia treenibissejä lukuunottamatta selvinpäin ja sitä odotamme myös sinulta. Pidetään sitte rennompia jameja erikseen sillontällön ;)

Facebook.com/lounlarit

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 20-50
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Nurmijärvi (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 044-9807377
Internet: https://www.facebook.com/Lounlarit/
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti