Muusikoiden.net
20.05.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Verjagen hakee laulajaa
Lisätty: 17.05.2019
Voimassa: 12.11.2019
Ilmoittaja: Henxul (#130330)Lähetä pikaviesti »
Lyhyesti virsi kaunis:

Death metal bändi Kouvolasta hakee uutta örisijää. Toivoisimme, että örinän laatusi olisi tasaista ja se taipuisi, niin mataliin kuin korkeisiinkin "huutoihin". On myös hyvä jos sanoista ottaisin jotain tolkkua, ettei murina ole lähinnä sammakon kurnutusta.

Bändiin kuuluu tällä hetkellä Kitaristi, Rumpali ja Basisti. Keikat vedetään taustanauhojen kanssa, mistä saadaan toinen kitara ja muuta hömppää ulos tuomaan lisä potkua esiintymiseen.

Iällä ei ole väliä, mutta varusmiespalvelus (mikäli mies) olisi tavalla tai toisella suoritettu ja taloudellinen tilanteesi olisi vakaa, että pystyt osallistumaan keikka / studio / reenis kuluihin. Reenisvuokra on 10e / kk. Reenis sijaitsee Kouvolan keskustan tuntumassa.

Biisit pääsääntöisesti tekee kitaristi diktaattorimaisesti, mutta toki voit itse myös ilmaista mielipiteesi ja kertoa jos jokin sopisi paremmin mihinkin kohtaan. Lyriikoiden kirjoittaminen olisi toivottavaa, mutta ei välttämätöntä.

Reenaillaan leppoisalla asenteella silloin kuin jaksaa eikä oteta siitä mitää stressiä. Toki ennen keikkoja vähintään parit reenit tai jos ollaan studioon menossa.

Jos kiinnostus heräsi, niin tule rohkeasti kokeilemaan.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: +20
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Kouvola (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0408338509
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti