Muusikoiden.net
24.05.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Slash the Smile hakee basistia
Lisätty: 17.05.2019
Voimassa: 07.11.2019
Ilmoittaja: Smapofrozt (#184815)Lähetä pikaviesti »

Nimenmuutoksen kokenut Slash the Smile (ent. PainPoint) etsii rumpalia ja basistia. Olemme Jyväskyläläinen metalli-trio. Soitamme dynaamista metallimusiikkia, joka vaihtelee aina raskaista riffeistä tarttuviin laulumelodioihin ja rauhallisempiin cleaneihin kitaraosuuksiin.

Treenaamme ja etsimme/soitamme keikkoja jatkuvasti. Omia biisejä on +10kpl valmiita, joten treenimotivaatiota täytyy löytyä. Etsimme basistia, joka pystyy ottamaan biisejä haltuun itseksiään ja istuu porukkaan hyvin. Taustalaulu taito on plussaa. (Guitar Pro tabit saa opettelua varten). Treenit noin 1-2 kertaa viikossa ja treenaamme toistaiseksi Kortepohjan Rentukassa, jossa varsin kohtuullinen 45¤/6kk vuokra. Tarvittaessa lainakamoilla pääsee alkuun, mutta toivotaan toki, että omat kamat löytyy. Vireet on drop C (6-kielinen) ja drop A (7-kielinen), mutta kaikki biisit sovitettu 5-kieliselle bassolle A droppiin. Katsotaan näitä sitten tarkemmin oikean miehen, tai naisen löydyttyä.

Alla on linkki demoomme, josta saa hieman viitteitä musiikistamme. Lisää demoja kuunteluun saa pyydettäessä. Jos kiinnostus heräsi, ota yhteyttä pikaviestillä tai esimerkiksi Whatsappin kautta. Toivoisimme, että harjoittelet vähintään yhden biisin huolellisesti ennen ensimmäisiä yhteisiä treenejä.

https://soundcloud.com/sampo-soinin … he-smile-heaven-closed-my-eyes-demo

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 18+
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Jyväskylä (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0443359868
Internet: https://www.youtube.co … kSdpgSNCD5dqzrC3HdMRTA
 

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti